Глория и тайната й за перфектна фигура

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ето как Глория успява да изглежда винаги зашеметяващо

Поп фолк изпълнителката Глория, макар принадлежаща на едно друго поколение труженички с микрофон, може да се похвали с това, че с външния си вид може да засенчи голяма част от по-младите си колежки.

За да изглежда така и за да бъде още по-поразителна дори с напредването на възрастта, певицата се придържа към няколко строги правила, които тя самата си е създала и които е наложила като ефективни през годините.

Като за начало, когато има нужда от сваляне на няколко килограма, изпълнителката залага на комбинацията между плодове и чай с мед, която е давала и дава винаги желаните резултати. Важно условие, което Глория посочва, за да бъде режимът ползотворен, е плодовете да бъдат сезонни, а чаят, който тя си овкусява с мед, да бъде домашно приготвен. В обратен случай, ефект едва ли ще има. За предпочитане е да е билков, а билките да са насипни.

На всеки два месеца Глория си прави и по няколко дни прочистване. През тези дни тя изключва всички храни и кара на чай и плодове.

През останалото време се лишава от свинското месо, от белия хляб и от сладкишите.

Певицата признава, че й се налага и да спортува редовно, но тя го прави с удоволствие, защото резултатите я удовлетворяват.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар