Съвети за пролетно почистване – на какво да обърнем внимание?

Зимата вече е към края си и пролетното почистване може да започне

Вместо отчаяни и уморени, голям процент от домакините изпитват истински ентусиазъм да освежат дома си след студените зимни месеци.

Цитрус

Пролетта се свързва с палитра от емоции – слънчевото настроение, смелите идеи и реализацията им могат да сътворят истински шедьовър. Светлината навън се увеличава, а това е повод да свалим тъмните пердета и щори. На тяхно място е добре да поставим ефирни светли завеси, по възможност без допълнителни шарки. За да придадете свежест на личната си

пролетно почистване

Съвети за пролетно почистване

територия, направете смес от вода, портокалови и лимонени кори.

С нея почистете прозорците, възможно е да използвате течността и за пода, сами ще се изненадате от резултата. Можете да избегнете предпазните ръкавици, като капнете няколко капки етерично масло. Ако прозорците ви са в окаяно състояние, отмийте мръсотията с топла вода, смесена с малко сапун и оцет. После действайте с ароматерапевтичната водна смес от накиснатите цитрусови кори и масла.

 

Фиеста

Неделима част от фиестата „пролетно почистване,, е изхвърлянето на част от мебелите, както и прибирането на големите и обемни завивки, които ползваме през студените месеци. За да пренаредите дома и живота си, трябва да отделите внимание на всяка една вещ, която е част от ежедневието ви. Решението дали да я запазите или не е изключително просто – помислете дали ви влияе по някакъв начин и прави ли ви щастливи. Ако не намирате смисъл в притежанието й, просто се освободете от нея.

Направете място за онова, което наистина си струва. Свободното пространство дава възможност да откривате нови идеи и да стимулирате въображението си. Не забравяйте, че вещите се отразяват на душевното състояние.

Нашият съвет е да се отървете от всичко, което ви навява лоши спомени – било то мебел, като диван, или малка ваза. Лишавайки се от някоя стара вещ, се лишаваме от цялата бактериална тежест на времето и прахта. Повечето домакини залагат на промяна в цветовете, претапицират фотьойлите и табуретките в ярки цветове, украсяват с цветя и оставят прозорците широко отворени през топлите дни.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар