Всичко за бала: Момичета, изберете ярки цветове или романтично ретро!

За поредна година най-търсени абитуриентските тоалети оста­ват дългите рокли с корсажи. Те стоят особено добре на високите момичета, дори когато са закръгле­ни, тъй като оптически прибират коремчето и ханша. Корсажът обик­новено е с подсилени чашки, които поддържат бюста. Уверете се обаче, че предната му част добре приляга към тялото, в противен случай има опасност да се изхлузва, докато се движите, съветва абитуриентите в последния си брой сп. „Всичко за жената”.

МАТЕРИЯТА ФАВОРИТ ТАЗИ ГО­ДИНА Е ДАНТЕЛАТА.

Тя е в тенден­цията на ретро модата и подчерта­ва свежия тен на кожата. Коприната също е вечен хит. Приятна е 3а носене, но недостатъкът й е, че се мачка.

При цветовете са еднакво модерни класическите черно и червено, ярки­те лилаво, жълто и зелено, дръзките им комбинации, както и телесните багри. Спрете ли се на подобна рокля, тя не бива напълно да се слива с тена на кожата ви. Ако сте мурга­ва, е удачно да е в перлено, в случай че сте бледа, бежовото ще ви стои по-добре.

  • Почитателките на дългите рокли, които са с тънки талии и тес­ни рамене, могат да заложат и на модел, драпиран в предната си част като туника на гръцка богиня и разтворен надолу с дръзка цепка. Дамите със стегнат ханш изглеждат зашеметявало в друг хит – драпираните като опашки на русалки дълги рокли.
  • Миньончетата са по-привлекателни с къси тоалети. Те имат младежко излъчване, не ограничават движенията и фокусират вниманието върху кратата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всичко за бала: Подгответе кожата отсега!

Важни съвети за абитуриентския бал:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар