Всичко за бала: Подгответе кожата отсега!

Самочувствието на абитуриента няма да е добро, ако под красиви и скъпи одежди и аксесоари, под шармантните прически и ефектни; грим „наднича“ пъпчива кожа. Сега е моментът да се погрижите за лицето и тялото си, а козметиците ще преценят какви процедури да предложат за отстраняване на дефектите по тях, съветват абитуриентите в последния си брой сп. „Всичко за жената”.

Почистване и хидратация

Двете процедури са задължителни и трябва да се редуват в зависимост от проблема. „Съвършена чистота“ е терапия, която почиства порите, отстранява мъртвите клетки, избистря тена, обогатява кожата с кислород и я тонизира. Тя е подходяща не само 3а лице, но и 3а гръб и рамене. При възпалена кожа с комедони терапията се прави няколко пъти. Редува се с дезинфекциращи и лечебни облъчвания с лазер, 3а да стане гладка до деня на бала. Процедурите от серията „Кристал“ са 3а мазна кожа. Ефектът от тях е гладък релеф, стегнат контур, намаляване на омазняването и уплътненията, де­зинфекция на кожата. Различните варианти на тази програма въздействат в определена посока – еластич­ност, подхранване, избистряне, подобрен тонус.

В деня на бала

Зоната около очите е най-деликатна и за нея е програмата Fresh Optic, която стимулира лимфата, премахва отоци, подпухналостта и тъмни­те кръгове, активира про­изводството на колаген. Ре­лаксиращ масаж на тялото също ще е от полза, 3а да елиминирате стреса, да се отпуснете и насладите на празника.

Възстановяване

Сега е време да се на­правят u дълбокопочистващ пилинг, и лазерна програма 3а бързо възстановяване на ув­редената от акне кожа. Про­грамата „Вълшебство“ също е подходяща 3а пъпчива кожа. Съчетават се дълбок билков пилинг и лазер 3а обновяване на епидермиса. Необходими са че­тири посещения 3а един месец, 3а да се тушират възпаленията, порите да се свият и пигмен­тациите да изсветлеят. При мазна кожа с дефекти – широки пори и неравности, е препоръ­чителна и професионалната терапия Primaluce. Derouge пък е процедура 3а чувствителна кожа, която намалява зачервяванията и подобрява защитни­те й сили.

Несъвършенствата във фигура­та също могат да се коригират, ако навреме се стартира анти- целулитна програма.

Задължителна грижа

Дори кожата да няма видими проблеми, е подходящо да се направят 2-3 хидратиращи процедури. Те ще я подготвят по-лесно да се постави грим върху нея. Терапията „Копринена кожа“ интензивно хидратира лице­то и се препоръчва веднъж седмично в продължение на месец. Като поддържаща процедура е добре да се прави един път месечно.

Всичко за бала: Момичета, изберете ярки цветове или романтично ретро!

Съвети от Д-р Етугов – дерматолог за Nutri-gold на Лореал

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар