ХЕЛКОР – формулата за отслабване, използвана и от Черната Златка!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Младата дама, която свикнахме да разпознаваме като Черната Златка, преди време удиви симпатизанти и критици с бързото си влизане във форма след раждането. Тя успя да си върне стройната фигура за изключително кратък срок и това не остана незабелязано.

За всичко това тя е заложила и на нещо сигурно и в същото време безопасно – на хранителната добавка ХЕЛКОР? И защо не, биха казали онези, които вече сами провериха качествата на продукта и възможността да постигнат желания силует с негова помощ.

Златка Димитрова

Златка Димитрова след раждането

Със сигурност се знае, че с капсулите на термогеника ХЕЛКОР килограмите намаляват с по 1-2 на седмица, при това без мъчително гладуване или изтощителни, съсипващи физически упражнения. Че това не е рекламно говорене, а коректна информация за провереното въздействие на добавката, свидетелстват и отзивите на потребители от фен клуба на ХЕЛКОР (вижте страницата на продукта във Фейсбук!).

Нека да видим какво всъщност съдържа добавката, как работи ХЕЛКОР, защо са възможни тези удивителни трансформации на външността с негова помощ.

ХЕЛКОР е внимателно изградено съчетание от активни биокомпоненти от растителен тип. Всяка от съставките сама по себе си има отчетлив, доказан ефект за изгаряне на мазнини, контрол върху апетита, тонизиране, овладяване на възпалителни процеси или укрепване на антиоксидантната защита. В съчетание тези индивидуални характеристики се реализират още по-категорично, а в добавка композицията балансира протичането на всички жизнени процеси в хармония, без болестни отклонения.

Ето кои са съставките на ХЕЛКОР: зелено кафе, какао на зърна, гуарана, йерба мате, колеус форсколий, бяла върба, черен пипер. Секретът на успешното въздействие е именно в съчетаването на точно тези биоактивни компоненти в един продукт с прецизно изчислени пропорции.

Като термогеник ХЕЛКОР използва енергията на споменатите компоненти, за да ускори метаболитните процеси. Това е едно от условията за топене на килограми: бърз метаболизъм, интензивно излъчване на енергия – при това базовата телесна температура се повишава осезаемо и това се изразява в активно топене на мастните депа. Освен директното излъчване на калориите от поетата храна, процесът включва и разграждане на стари запаси.

Не знаем дали потребителите, включително популярна личност като Черната Златка, си дават сметка за точните измерения на подобни процеси. Знаем обаче по признанията на отслабващи с ХЕЛКОР, че приемът на добавката ги кара да усещат прилив на енергия; те са тонизирани и е лесно да “загреят” за една полезна физическа активност. Именно този момент е добре да се улови и използва: ако след приема на капсулата ангажираме енергията си в ходене пеш, плуване, каране на колело, ние само ще подпомогнем собственото си “вталяване”.

Как всъщност действат компонентите на ХЕЛКОР? Да започнем с магическата съставка йерба мате. Тази бразилска алтернатива на зеления чай действа на първо място на физическата и психическата активност на човека; подобрява функциите на храносмилателната и отделителната система. Хората, които са преживели хранително отравяне, с йерба мате се възстановяват по-бързо и набират сили. Продуктът понижава високото артериално налягане, разширява кръвоносните съдове, укрепва имунната система на човека; има малко

Златка

Изглежда чудесно, нали?

калории, притежава потогонно и температуропонижаващо действие.

Употребата на компонента мате съдейства за стабилизация на постигнатото при програми за редукция на теглото. Противодейства на рефлекса “похапване за успокоение”, като неутрализира негативните въздействия на неврози и депресии. Поддържа енергията и подобрява настроението. Много хора признават, че с йерба мате спят по-добре…и се събуждат бодри след кратка почивка.

Популярното в последно време зелено кафе стана привлекателно заради чудесната хлорогенова киселина. Любителите на модерни диети приеха, че има смисъл да се доверят на естественото й действие и да очакват ефекта на забързания метаболизъм – значително по-силно изразен именно в зеленото, а не в изпеченото кафе.

Съставките в ХЕЛКОР на база зелено кафе са факторът, който зарежда с енергия и стимулира активност, подпомагаща топенето на мазнините. Тук ще отворим скоба за едно простичко обяснение: ако съчетаем приема на ХЕЛКОР с подходяща физическа активност, трансформацията на калориите няма да се насочи към трупане на мазнини, а ще се получи изгаряне, буквално – изпаряване. При това не е необходимо непосилно натоварване, а съответстващо на възможностите на потребителя. За разлика например от отслабването с диуретици, при които редукцията на килограми е за сметка на течностите, с ХЕЛКОР сме “на минус” за сметка на мазнините. По-добър вариант – заради по-малкия риск от ефекта йо-йо.

Ето още един компонент в добавката ХЕЛКОР, който изисква специално внимание: екстракт от гуарана. Растението съдържа кофеин и с това се обяснява тонизиращият и стимулиращ ефект при главоболие, мигрена и други подобни проблеми. Дъбилните вещества, които се съдържат в плода гуарана, действат положително при стомашно-чревни разстройства. Гуараната оптимизира липидния обмен, повишава работоспособността и стимулира функциите на нервната система. В този момент особено важно е да кажем, че този компонент поддържа продължително време усещането за ситост; така се намалява апетитът и той може по-лесно да бъде контролиран. Разбираме защо странният плод оправдано е включван в продукти, използвани в борбата с излишните килограми. Действа добре при синдрома на хроничната умора благодарение на тонизиращия си ефект. Доказано е, че влаганата в ХЕЛКОР доза от този вид поддържа усещането за бодрост в продължение на три часа.

На тези три съставки основно се дължи отслабващият ефект на ХЕЛКОР. Всяка от тях е в състояние да забърза, да ускори метаболизма, да включи мастната тъкан в режим “изгаряне” при повишена базална температура. Същевременно да тонизира и ободрява, да прави организма издръжлив, независимо от стартиращия процес на директна трансформация на калориите в енергия: защивяваме с усещането, че въпросната енергия е неизчерпаема!

При редовен прием на капсулите от продукта можем да се храним по програмите на ниско калорийните диети, без да се чувстваме изтощени. Действайки всяка поотделно и трите заедно, съставките в нашия продукт йерба мате, зелено кафе и гуарана са в състояние да променят нагласите на организма – така че тялото ни да топи калории, без да стигаме до крайности в диетичния режим или да тренираме във фитнеса до безпаметство.

А сега да поговорим малко за т.н. термогеници – нали ХЕЛКОР е продукт именно от този вид. Какво знаем за тях? Най-общото: че ускоряват метаболизма и повишават базалната температура – така процесите на обмяна протичат по-бързо и разходът на енергия за всички жизнени процеси е завишен. Допълнителни ефекти са настройването в активен режим на нервната система и потискане на апетита. Заради рекламата, а и заради предпоставеното очакване за бърз ефект, термогениците са много търсен продукт и са детайл от хранителния режим на активно спортуващите.

Тук за жалост и пазарът си казва думата с безбройните ментета, чиито съставки са далеч от изискванията и на практика не вършат работа. С ХЕЛКОР няма опасност да ви пробутат нещо безполезно: продуктът съдържа именно назованите компоненти и при спазването на точни дози и режим резултатите няма да закъснеят. Нещо повече – изпитанията с добавката водят до категоричното заключение, че тя спестява потенциалния риск от нарушения на водно-солевия баланс и дехидратация. Последното често се случва при опитите за редукция на теглото по възможно най-бърз начин. Като коректен термогеник ХЕЛКОР ще ви свърши добра работа, ако и вие спазвате режима на коректен прием и здравословен живот!

И останалите съставки на добавката са резултат от научно обоснован подбор и мотивирано включване. Ето за кои компоненти говорим:

Ингредиент от какаови зърна; какаото едва ли има нужда от представяне като тонизиращ елемент. То доставя енергия и поддържа интензивен обмен, и нещо много важно – активира продукцията на серотонин.

Желаният ефект от хормона на щастието винаги е добре проявен при наличието на вълшебното какао. Балансът на психиката и приятните усещания са необходими в дните, когато окото ни постоянно е в кантара, в очакване най-сетне чудото да се случи и килограмите да започнат да намаляват. Добавъчен ефект в случая е в оптимизирането на липидния обмен, така че да се задържат от растеж стойностите на лошия холестерол и триглицеридите. Да не забравяме и това, че с тази съставка подсилваме качеството на останалите компоненти да осигурят по-лесен контрол върху апетита.

Следващ щрих в композицията представлява колеус форсколий. Названието е ново и привлича с непознатия ефект, който следва да очакваме. Всъщност това е вид тропическа мента, чието полезно действие се дължи на компонента форсколин. Именно той добавя действието си към ефекта от останалите елементи на ХЕЛКОР, които интензивно редуцират мастните клетки и насърчават топенето на мазнини. Форсколинът е още една възможност за балансиране на липидния обмен; съставката има позитивна роля в поддържане здравето на сърдечно-съдовата система и предпазването на артериите от втвърдяване и запушване с холестеринови плаки.

Екстрактът от кора на бяла върба е полезен със способността си да неутрализира възпалителни огнища в организма. Понякога ние не си даваме сметка за тях, тъй като са в латентно състояние. Отслабването – дори при съвършени програми и продукти – все пак е стрес за организма. Не знаем какви точно слабости ще прояви тялото ни в състояние на стрес, затова върбовият екстракт има място в ХЕЛКОР. Това е агентът, който ще ни предпази от податливост към възпаления и вирусни инфекции по време на режима за отслабване.

Добавеният черен пипер със сигурност подобрява “колективния” ефект от приема на добавката. Още един щрих към профила на продекта-термогеник; тази съставка също допринася за бързото протичане на метаболизма. Да си спомним не толкова аромата на старата подправка, колкото практиката да я използваме през зимата за загряващи напитки. Пиперът има място в нашия случай и като средство за подобряване на антиоксидантната защита на организма в режим “отслабване”.

Изкушени сме отново да се върнем към популярната дама, с която започна разказът ни за ХЕЛКОР. Чаровната Златка всъщност не крие, че освен диетата в програмата й за редукция на десетината “майчински” килограми има включена и хранителна добавка. Разбира се, тя не е назована – но едва ли в момента може да се измисли нещо по-продуктивно от ХЕЛКОР! Другата подробност е, че Черната Златка спортува активно. За това стана дума още при представянето на продукта.

Специалистите ще ви кажат, че и без спорт термогеникът ще помогне за отслабването, но съчетаването с разумни физически натоварвания е логичният начин да изгорим без остатък отделените калории. Няма нужда да се товарим безкрайно, особено ако не сме активно спортуващи. Пак повтаряме – и спокойни занимания като бързо, продължително ходене, или плуване, или каране на колело вършат работа. За тонус и раздвижване не пропускайте кратката утринна гимнастика, ако сте на възраст и ако програмата ви за деня не включва тренировка във фитнес зала.

Вземайте вашите две капсули ХЕЛКОР всеки ден – сутрин и по обяд, движете се повече, хранете се здравословно. Ще се убедите сами, че е възможно да се почувствате буквално по-леки, по-енергични, с позитивна нагласа към света наоколо. Спазвайте модулите за прием, които създателите на добавката препоръчват. С ХЕЛКОР нещата стават по-лесно: ще видите!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар