Непознатите свойства на аспирина

Едва ли сте наясно с всички ползи от него

аспирин

Едва ли сте наясно с всички ползи от него


Знаете ли, че благодарение на аспирина можете да се избавите успешно от акне, пърхот, напукани пети и дори от петната по дрехите?

Вероятно сте запознати с някои свойства на аспирина, но едва ли знаете за всички тях.

За да преборите досадното акне, е достатъчно да смесите 2-3 таблетки стрит на прах аспирин и няколко капки лимонов сок. Нанесете сместа директно върху засегнатите участъци и я оставете да престои 30 минути. След това отмийте. Прилагайте този трик всеки ден и не след дълго ще се избавите от пъпките.

Ако ви ухапе насекомо, разтворете една таблетка аспирин в малко вода, за да се получи каша. С нея третирайте засегнатото място. Съвсем скоро болката и сърбежът ще отшумят.

В случай, че ви измъчва пърхот, стрийте две таблетки аспирин на прах. Добавете ги към дозата шампоан за едно миене. Измийте главата си с тази смес. Прилагайте я, докато не се избавите от пърхота.

Аспиринът може да ви помогне да се преборите успешно и с напуканите пети. За целта стрийте на прах 7 таблетки аспирин и добавете малко лимонов сок, за да получите каша. Намажете засегнатите участъци и увийте в кърпа за 10 минути. След това ексфолирайте.

За да премахнете петно от дреха, направете разтвор от аспирин и вода и нанесете върху петното, пише skafeto.com.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар