Тази билка ще ви избави от гъбички, цистит и още редица заболявания

Тази билка е незаслужено подценявана

гъбички

Тази билка е незаслужено подценявана


Ще ви разкрием невероятен лек, който ще ви избави от неприятните гъбички.

Билката живовляк незаслужено бива подценявана. Тя обаче има наистина мощно действие при наличието на гъбички.

Ако ви измъчват гъбички, е необходимо да счукате няколко пресни листа от билката, които се налагат директно върху засегнатите участъци. Тази процедура се прави вечер преди лягане. След това е добре да обуете чорапи. Повтаряйте я в продължение на десет вечери.

Същата рецепта можете да приложите и в случай, че ви измъчват гъбички в областта на слабините.

Тази билка има удивителен ефект и ако страдате от лениви черва. Сокът от живовляк е мощен стимулатор на чревната дейност.

Можете да приложите лечение с живовляк и при наличието на подуване на стомаха или запек. В случая обаче се нуждаете от семена от билката, които са смлени на брашно. За да извлечете максимален ефект от приема на семена от живовляк, е необходимо да ги вземате 30 минути преди хранене.

Достатъчно е да приемете четири грама семена от живовляк за деня. Тук обаче трябва да направим изричното уточнение, че те не се приемат наведнъж, а се разделят на четири равни порции, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар