Как да превърнем тясното балконче в чуден кът за релакс?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако сте се настроили на отпускарска вълна, но засега пътуването се отдалечава във времето, устройте чаровно кътче за отдих на балкона си.

кът за релакс

Кът за релакс

Не се притеснявайте, ако не можете да се похвалите с огромно пространство там – винаги има как да го преобразите. Ще ви подскажем какво и как е удачно да разместите дори на най-малкото и тясно балконче.

Освободете се от излишното!

Не е толкова трудно: огледайте се и ще откриете някоя и друга опаковъчна кутия от битова техника (стоят от години, нали?), части от стария компютър (скоро съвсем ще изгният) – мястото им е в кофите за боклук.

Просто бъдете по-смели в решението си да се отървете от ненужното. И така ще се отвори място за почивка.

Илюзия за пространство

Сред големия асортимент мебели в дома ви сигурно има подходящи варианти за компактния ви балкон.

Най-добре е да заложите на малко шкафче, в което да държите необходимите неща, а повърхността му да служи за масичка. Столовете – изнесете табуретки, сгъваеми или пластмасови столове, за да не заемат много място.

Ако мъжът в къщата обича да майстори, лесно може да направи прикрепени към стената седалки, които да се прибират, когато не се ползват.

Можете да боядисате (или да покриете) с цвят, който да съвпада с окраската на стената на помещението вътре. Така, като отворите вратата на балкона, визуално ще го съединявате със стаята и ще получавате илюзията за повече простор.

Цветен водопад

Искате и място за цветя? Превърнете стената в цветен водопад, като закачите малки саксии с висящи растения на две-три места. Така тази жива завеса ще доусъвършенства уюта на вашето кътче за отмора.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар