5 начина да пребориш страха от изневяра

  • Не позволявай на ревността да те побърка!

Ако живееш в постоянен страх, че любимият ще ти изневери, има начини да го преодолееш, съветва в последния си брой сп. „Блясък”.

  1. Постави се на негово място

Не допускай ревността да раз­руши връзката ти! Просто застани от другата страна и си представи колко неприятно би било, ако половинката ти постоянно създава напрежение помежду ви, заради страховете си, че може да му сло­жиш рога. Ако продължаваш да го следиш под лупа, рано или късно той ще избяга от теб.

  1. Бъди готова за истината

В случай, че се съмняваш в него, най-добре просто се опитай да раз­береш истината. Зареди се с повече сила и кураж и задействай женския си нюх, за да прове­риш дали наистина ти изневерява. Или с други думи – из­прави се очи в очи със страха си!

  1. Премисли нещата

Помисли добре и прецени дали би простила изневярата или не и до колко е важен за теб мъжа, с когото си! Ако си сигурна, че това е човекът за теб, по-добре се откажи от фиксидеята да разбереш дали ти слага рога, защото рискът да го загубиш с това поведение е огромен.

  1. Вярвай в себе си

Един от най-добрите начини да преодолееш страха, че ти изневеря­ват, е просто да вярваш повече в собствените си качества. Бъди по- самоуверена и не допускай да те завладеят мислите, че всяка жена ти е враг, защото притежава нещо повече от теб… И запомни – не­увереността винаги се усеща от околните!

  1. Не допускай чуждо влияние

Не се влияй от приятелки, ко­ито губят времето си с интриги и клюки. Ако често ти намек­ват, че приятелят ти може би ти изневерява или пък директ­но ти го казват, помисли дали не завиждат на връзката ти и се опитват да завъртят интрига, за да те накарат да се раз­делиш с любимия и да бъдеш нещастна…също както тях.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар