Това са идеи за красива есенна декорация в дома ви!

Вероятно ви се е случвало, когато пътувате или просто се разхождате по улиците през есента, да се възхищавате на багрите на природата, на красивата промяна в дърветата, на многообразието от цветове… Всичко това може да се случи и в дома ви. Предлагаме ви няколко интересни идеи с материали, които може да съберете по време на разходка или да намерите на близкия зеленчуков пазар. Те ще внесат красиво есенно настроение в дома ви. А и се правят лесно и сравнително бързо.

Есенна украса на маса

Есенна украса на маса

На масата

Ако очаквате гости и искате да декорирате в есенен стил празничната маса, то не търсете украса в магазина се огледайте по време на разходка. Красивите есенни листа в различни нюанси са напълно подходящи за тази цел. Пъхнете ги в пръстените на салфетките и ще получите есенна атмосфера.

Тиква от плат

Тиквата безспорно е фаворитът на есенната трапеза. Тиквената украса обаче е нетрайна. Какво пречи да си направите тиква от плат? Ушийте кръгла възглавница (във вид на топка) от оранжев плат, напълнете я с нещо меко, след което привържете отгоре въженце, така че да добие формата на тиква. Към дръжката прикрепете сухи есенни листа, пише Журнал за жената.

Есенен венец

Не само входната врата, но и прозорецът на кухнята може да бъде украсен с красив есенен венец. Завийте сухи клонки на кръг, привържете ги здраво с канап и основата е готова. След това може да променяте декорацията според настроението си. Бихте могли например да я направите от хризантеми, клонки калина и есенни листа. Или пък да увиете венеца с широка панделка и да прикрепите шишарки и жълъди.

Къщички от тикви

Къщички от тикви

Къщички от тикви

Вместо страховити тиквени фенери, издълбайте малки тикви и им изрежете отвори във формата на прозорци и вратички. За покриви използвайте кори от дървета или снопче изсъхнала царевична шума.

За вазата

Има различни варианти за есенни букети, които да разкрасят дома ви. Ако ви липсват топлите дни, то заложете на меките жълто-оранжеви багри на цветята и листата. Добавете и няколко декоративни тикви, ушити от плат. Или пък комбинирайте клонки храсти, зеленина и червени ябълки, след което обвийте вазата с дървесна кора (по парковете има нападали парченца).

Котка от тиква

Котка от тиква

Котка от тиква

Ако харесвате котки, то лесно може да превърнете обикновената кръгла бяла тиква в… глава на котка. Изрежете уста, нос и очи, а за уши използвайте кора от друга тиква. Мустаците направете от сухи или зелени клечки. И една идея за по-сръчните. Може да издълбаете тиквата и да пъхнете в отворите на очите лампички, които вечер да светят.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар