Къде са мъжете???

Това се пита Веси, която вече втора година не може да си намери гадже. Аз, като една всеотдайна приятелка, се хвърлям в обстойно проучване. И, о! Чудо, ето ги. Има свободни мъже, и още как! Виж къде да ги срещнеш.

…И да обича кучета
Точно така – твоят мил и безобиден домашен любимец може да е разковничето за перфектното запознанство. Пък и не ми казвай, че не си забелязала всички очарователни мъже, разхождащи голдъни, боксери, мопсове и кучета с неопределени породи. Как да процедираш обаче? Първо избери подходящо място за разходка, тоест обичайното място за кучкарите в твоя квартал, Защото едва ли с 10-минутен обход по тротоара пред блока ще имаш шанс да срещнеш някого. После остави всичко на Блеки (кучетата са сватовници с вродена интуиция), за да не изглежда нищо нагласено. И когато Блеки задуши миличкия кокер на още по-миличкия момък със скиорска шапка и кецки, е твоят миг да кажеш нещо умно (за предпочитане на кучешка тематика).

Гоооооооооооооооол!
Да, знам, че не обичаш футбол. Само че, замисли се – кое е първото нещо, за което се сещаш, когато си мислиш за мъжки интереси? Никой не очаква от теб да станеш редовен посетител на кафето с Еврофутбол, нито да висиш в автомонтьорския салон, макар и двете места да са претъпкани с индивиди с Y-хромозома. Но може да избереш за любима пицария за похапване някоя с голям плазмен екран, резервиран за мачовете от Шампионската лига. И да се настаняваш близо до него – гарантирано околните маси ще са заети от мъже. Остава само да си поръчаш бира в бутилка и да извикаш ентусиазирано „Браво!“, когато Меси уцели мрежата.

Истинска кръв
Въпреки че Българският червен кръст едва ли има статистика за това колко мъже и колко жени са станали кръводарители, можеш да си сигурна, че всеки мъж, готов да прежали половин литър от собствената си кръв, за да помогне на непознат в беда, заслужава среща в твоята компания. Дори да не си до някой горещ сладур, който хладнокръвно и жертвоготовно стои с игла в ръката, късметът ти може да излезе на масата с шоколади и сокове за подкрепление сред кръводаряването. Около нея се навъртат всички и нищо чудно да попаднеш на своя човек там. Питай го какво препоръчва за моментален енергизиращ ефект – портокаловия сок или сладкиша с лешници. Той може да предложи нещо още по-питателно, например обяд.

Добрата самарянка
Ето един забавен, но едновременно с това благороден начин да попаднеш на нови запознанства – запиши се доброволка. На volunteer-bg.org може да намериш формуляр, който да попълниш и така да станеш част от вече голяма мрежа млади хора, които се събират, за да вършат добри дела. Ето какво казва сдружение „Доброволци“ за себе си: „Екипът ни се състои от млади хора, представители на различни професии и с различни убеждения, но събрани с цел да направят живота ни днес, тук и сега, по-добър и цветен, за да могат повече мечти да се сбъдват в България.“ Звучи добре, нали? Освен че ще помогнеш за сбъдването на нечия мечта, може да сбъднеш и своята – да намериш половинката си.

Клубове по интереси
За това трябва да си сетила и сама. Най-добрият начин да попаднеш на човек, с когото да има какво да си кажеш, е да си на място с хора, които имат сходни с твоите интереси. Затова помисли добре какво те бълнува В живота и реши дали да се запишеш на някакъв спорт, на танци, на курс по парашутизъм или в клуба на пещерняците. Ако мечтата ти е да танцуваш танго, току-виж в курса си попаднала на страстен (и сам) любител на аржентинския танц. В случай че си падаш по хубавото вино пък, има много клубове за винолюбители, които организират редовни дегустации.

Дом, мил дом
Ако някой вече се е опитал да те убеди, че няма как да срещнеш Единствения, докато се излежаваш по пижама с пакет чипс пред телевизора, не му вярвай. Може да попаднеш на твоя човек и в собствения си дом, стига да обичаш партитата и редовно да ги организираш. На по-близките си приятели кажи, че са „задължени“ да доведат поне един необвързан мъж. И дори домашният ти метод за сватосване да не сполучи, може да си сигурна, че ще получиш поне няколко покани за чужди партита и барбекюта, на които да се появиш в пълния си блясък.

ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ
Ако си установила, че сред колегите ти няма никой подходящ за теб, а предните начини за срещане на мъже ти се струват прекалено авантюристични, ето и нещо сериозно – бизнес конференция. Дори фирмата ти да не участва в подобни неща, вече има достатъчно инициативи за професионално усъвършенстване, както и курсове за придобиване на нови умения или просто семинари на различни професионални теми. Участвай – хем ще научиш нещо полезно, хем със сигурност ще срещнеш нови и непознати хора. А и първият ти контакт със симпатичния млад мъж с очилата от предния ред ще е нещо съвсем естествено, защото ще обсъдите темата, заради която и двамата сте точно в този миг на едно и също място.

 

 

11 начинa, най-накрая, да се запознаеш с този симпатичен, забавен и умен мъж!

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар