Неподозирани ползи от оцета в домакинството

Този продукт може да реши почти всеки проблем в дома ви

ползи

Този продукт може да реши почти всеки проблем в дома ви


Едва ли сте подозирали, че можете да извлечете толкова много ползи за домакинството и то само от един продукт.

Става въпрос за оцета, от който наистина можете да извлечете изключително много ползи.
Една от тях е, че с негова помощ можете да се избавите от петната от пот по дрехите си. Просто трябва да ги накиснете за 10 минути в ябълков оцет и след това да ги изперете, както правите обичайно.

Разтворете 2-3 супени лъжици оцет в чаена чаша вода и с тази смес намажете тялото си като прилагате леки масажни движения. Нямате идея колко бързо ще се избавите от мускулната треска по този начин.

Сред другите неподозирани ползи от този продукт е и удължаването на живота на любимия ви букет цветя. Добавете 2 с.л. оцет в един литър вода и сами ще се убедите колко дълго време могат да останат свежи любимите ви цветя във вазата.

Можете да прогоните неприятната миризма в жилището ви като забършете мебелите с оцет и напръскате с него в четирите ъгъла на помещенията.
Този универсален продукт ще ви помогне и да прогоните миризмата на мухъл от хладилника. За целта трябва само да го забършете с кърпа напоена в оцет.

За да премахнете засъхналата боя по четката трябва просто да я потопите в горещ оцет, след което да я разтриете по дъното на съда, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар