Камелия изглежда уникално! Ето как го постига!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Камелия и диетата й са често обсъждани, резултатите – още повече!

Камелия е една от поп фолк изпълнителките у нас, които с възрастта не губят почитатели талант и сексапил, а напротив – стават все по-предизвикателни, красиви и желани. Именно поради това диетата, режимът и навиците, с които блондинката успява да постигне и задържи тези зашеметяващи резултати, се радват на особен интерес и любопитство.

Камелия е повече от секси!

За какво става дума ли? За внимание! Изпълнителката признава, че след като е прехвърлила 20-те, вече е много по-внимателна по отношение на това какво яде, кога го яде и в какви количества.

Да, тестените изделия са изкушението, което често я вкарва в грях, но с воля и постоянство изпълнителката твърди, че й на тях устоява. И на кашкавал пане – любимата й храна, от която Камелия твърди, че може да изяде и 10 порции, пише електронното издание sin.bg.

И въпреки че храната я изкушава, певицата е категорична – ограничава се. Към днешна дата диетата й се състои изцяло от зеленчуци и риба, а прегрешенията са малки и рядко.

Изкупува ги с усилени тренировки във фитнес залата, където гори калории и вае форми редовно. По време на тренировка до нея е неотлъчно инструктор, който не й позволява да направи и едно грешно движение или да пропусне някое упражнение.

Освен това, преди време Камелия упорито се е занимавала и с „бели денс” – танцът, който мнозина наричат новата каланетика и който едновременно гори калории и зарежда с позитивни емоции.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар