Абитуриентски рокли за вашия бал

Абитуриентски рокли за вашия бал. Абитуриентски рокли, за да се чувствате като истинска принцеса във вашия звезден миг. Абитуриентски рокли за стилни и самоуверени момичета, които искат най-доброто от живота.

 

Вашата първа звездна вечер е толкова близо. Най-после истински повод да разкриете цялата си прелест. Абитуриентската вечер е празник, който ознаменува сбогуването с ученическия и посрещането на “реалния” живот. Време е да започнете да реализирате целите и да осъществявате мечтите си. Изживейте вашата абитуриентска приказка и прекрачете смело прага на зрелостта. Започнете с избора на абитуриентска рокля. Тя ще ви направи принцесата на бала и ще ви даде самочувствие, за да се изявите като стилна млада дама в абитуриентската вечер.
Полезни съвети при избора на абитуриентска рокля  

  • Чувството за мярка е най-важно при избора на абитуриентска рокля. Ако искате да сте екстравагантна, внимавайте да не уплашите хората. Ако искате да сте секси, внимавайте да не изглеждате пошло и вулгарно. Ако искате да сте елегантна, внимавайте да не се издокарате като за Елисейския дворец.
  • Не робувайте на модните тенденции, а изберете абитуриентска рокля, която ще подчертае предимствата и ще прикрие недостатъците на фигурата ви.
  • Заложете на изискана абитуриентска рокля без излишни детайли. Дантелите, пайетите, блестящите камъчета и мъниста, пухчетата и всички останали орнаменти са стилни, само когато са с мярка. Иначе превръщат и най-елегантната рокля в кич.
  • Изберете абитуриентска рокля в цвят, който отива на кожата и на косата ви.
  • Заложете на качеството при избора на абитуриентска рокля. Шевовете трябва да са прави. Платът трябва да е “мек като коприна” или “да пада тежко”. Подгъвите трябва да са прецизни и т.н.
  • Изберете подходящи бижута, аксесоари и грим, за да завършите тоалета по блестящ начин.

Дълги и елегантни абитуриентски рокли

 

Къси и ефектни абитуриентски рокли

 

Стилни и изискани абитуриентски рокли

 

Секси и атрактивни абитуриентски рокли

 

Величествени абитуриентски рокли

Вижте още какво носят звездите!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар