Кои са талисманите в дома ви и какво означават

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не вярвате в магии, нито се съобразявате с философията на фън шуй? Независимо от това, каквито и скептици да сме, колкото и здраво да сме стъпили на земята, несъзнателно се обграждаме с множество „магически“ предмети, които ни защитават от неприятности и привличат в живота ни щастие и късмет. Огледайте се и ще си дадете сметка, че неволно разчитате на подобно въздействие.

Стенни календари

Стенен календар

Стенен календар

Магическото действие на календара зависи от това какво е изобразено на него. Ако е православен например и на него има изображение на светия, значи през текущата година той ще се превърне във ваш пазител. Ако на календара има снимка със спокойно езеро, то през цялата година в живота ви ще цари безпроблемие. Ако има натюрморт с пищно напълнена фруктиера, ви очаква изобилие. Цветята на календара пък ще внесат в живота ви романтика и любов. А символът на годината по китайския календар ще ви покровителства във всички сфери.

Стайни растения

Всяко растение притежава собствена енергия и може да провокира в жи­вота ви различни ситуации. Например кактусът има защитни свойства, изчиства енергията на жилището, но пък отблъсква от вас потенциалните спътници в живота. Същото действие имат бръшлянът и другите увивни растения. Ако искате да устроите личния си живот, вземете си хибискус (китайска роза). Да, отглеждането е трудничко, но, дайте си сметка, че и намирането на “ истинската любов също не е лесно.

Статуетки

Те често изобразяват живи същества и са много силни талисмани и амулети. Например фигурка на котка ще ви защити от интриги и клюки, седем слончета ще създадат хармония в дома ви, а лъвът би подпомогнал кариерата ви.

Стари мебели

Старинен стол

Старинен стол

Красивият старинен стол, който е собственост на вашето семейство поколения наред, спокойно може да се превърне в талисман за привличане на късмета. Но това би важало, ако членовете на фамилията ви са живели достатъчно щастливо. Ако ги е преследвал лош късмет, по-добре се отървете от старите вещи.

Огледала

При тях най-важното са защитните им свойства. За това е важно да разположите правилно огледалата. Трябва да сложите едно право срещу входната врата, за да отразява енергията на влизащите. Във всяко помещение трябва да има само по едно голямо огледало, като всички те трябва да са разположени така, че като седите или лежите, да не виждате отражението си.

Картини и фотографии

Обикновено инстинктивно избираме онези изображения, които могат да привлекат в живота ни онова, към което се стремим. Например образите на воини и исторически личности са способни да ни дадат увереност. Портретите на писатели и музиканти вдъхновяват, а красивите пейзажи усъвършенстват естетическото чувство.

Магнити на хладилника

Най-добре е те да имат някакво отношение към продуктите в хладилника: например ако имате магнитчета с изобразени плодове и зеленчуци, те ще подпомогнат здравословното ви хранене.

Камъни, икебана, раковини

Икебана

Икебана

Много хора обичат да слагат из дома си камъчета, сухи цветя, събрани от морето мидички. Най-често те въздействат положително на енергията във вашето жилище. Но не е лошо да проверявате значението на различните минерали и растения, както и доколко е добре да ги събирате на едно място.


Бродерии, различни ръкоделия

Сътвореното от собствените ви ръце може да има силно магическо въздействие. Хубаво е да се обграждате с образи на ангелчета, птички, пеперуди и всякакви позитивни украси – според собствените ви усещания.

Имайте предвид…

Ако погледът ви постоянно се заковава в някой предмет в дома ви и все се питате дали не е излишен, може би просто трябва да се отървете от него – такава вещ е пълната противоположност на талисман.

Източник: Журнал за жената

Ето така трябва да подредите дневната си, според фън шуй!

Защитете дома си и работното си място със съветите на фън шуй!

Фън шуй съветва как да създадете добра енергия в дома и офиса с кристали

Как да направите дома си красив и хармоничен, според фън шуй

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар