Опасностите, които крие гел маникюрът

Сами преценете дали си заслужава рискът

гел маникюрът

Сами преценете дали си заслужава риска

След като научите за опасностите, които крие гел маникюрът, едва ли вече ще искате такъв.

Все пак ние ще ви разкрием опасностите, които се крият в гел маникюрът, а на вас ще оставим изборът дали да продължите да залагате на него и доколко е важна за вас красотата.


Напоследък гел маникюрът се е превърнал в една от любимите козметични процедури на дамите, тъй като маникюрът им остава красив за по-дълго време.

Всъщност обаче едва ли и занапред ще залагате на гел маникюра, след като научите истината за него.
Специалисти дерматолози са категорични, че често пъти гел маникюрът се превръща в причина за различни увреждания и инфекции на ноктите.

В подкрепа на мнението си те посочват три основни проблема на гел маникюра – химикалите, използвани за премахването му и необходимостта от UV-лъчи, които засилват риска от появата на рак на кожата.
Премахването на така предпочитания гел маникюр е силно абразивно, тъй като той не може да бъде почистен от ноктите, както обикновен лак.

Дерматолозите подчертават, че след кисненето на ноктите в ацетон, остатъците от гел лака се премахват чрез механично стъргане, от което ноктите изтъняват с 50%.
Целият този процес превръща нокътя в по-податлив на гъбични инфекции, по-чуплив и крехък.

Ако сте ред дамите, които често залагат на гел маникюр, то можете да сте сигурни, че ноктите ви се увреждат необратимо, пише ezine.bg.
След всичко, което научихте за гел маникюра, оставяме избора на вас!
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар