Тези навици ще ви помогнат да отслабнете!

Ти лайф за Лекува

През деня винаги можем да намерим подходящ момент да накараме мускулите да поработят, за да предотвратим отпускането им. Открийте кога е вашият!

– 7:00 ЧАСА – лека гимнастика – тай-чи, стречинг… или всякаква друга приятна гимнастика позволява да

отслабване

Трикове за отслабване

събудим тялото си, без да го стресираме.

– 12:00 ЧАСА – това е времето, подходящо да подтикнем цялото тяло към активност – плуване, аеробика или пилатес.

– 16:00 ЧАСА – интензивни усилия – физическата сила достига своя максимум – направете един сеанс за стягане на мускулите на корема или задните части.

– 18:00 ЧАСА – максимално въздействие на кислорода – това е часът, в който дихателните пътища са най-освободени, т.е. опитайте футбол, ходене пеша, не на велосипед …

И не си повтаряйте, че моментът не е подходящ за отслабване.

Забравете за момент грижи като професионални промени, раздяла, смяна на жилище …. Те могат да провалят диетата ви. Затова най-добре освободете съзнанието си от тях. Когато хората се провалят в опитите си да отслабнат, се обвиняват в слабост. Щом човек се запознае с грижите на неуспели във вталяването хора, не му се струва учудващо, че не са успели да се разделят с килограмите. Имайте предвид следното: не се подлагайте на диета, ако не сте сигурни, че ще издържите до края.

Какво да правите?

В очакване на по-добри дни, спазвайте няколко принципа на здравия разум.

Пазарувайте умно: купете поне три плода и три различни пресни зеленчука.

Взимайте малки грамажи: ако ви е трудно да ограничавате количествата, избирайте хранителни продукти в малки порции (мини пакетчета масло, малка опаковка камамбер …).

Подслаждайте хитро: не добавяйте сол в киселото мляко, а го овкусявайте с пресни и сочни плодове (банан, ягоди, череши, грозде…).

Не преяждайте: не довършвайте яденето си, ако вече сте се заситили. Приемете правилото „малко, но качествено“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар