Тези навици ще ви помогнат да отслабнете!

промоции

През деня винаги можем да намерим подходящ момент да накараме мускулите да поработят, за да предотвратим отпускането им. Открийте кога е вашият!

– 7:00 ЧАСА – лека гимнастика – тай-чи, стречинг… или всякаква друга приятна гимнастика позволява да

отслабване

Трикове за отслабване

събудим тялото си, без да го стресираме.

– 12:00 ЧАСА – това е времето, подходящо да подтикнем цялото тяло към активност – плуване, аеробика или пилатес.

– 16:00 ЧАСА – интензивни усилия – физическата сила достига своя максимум – направете един сеанс за стягане на мускулите на корема или задните части.

– 18:00 ЧАСА – максимално въздействие на кислорода – това е часът, в който дихателните пътища са най-освободени, т.е. опитайте футбол, ходене пеша, не на велосипед …

И не си повтаряйте, че моментът не е подходящ за отслабване.

Забравете за момент грижи като професионални промени, раздяла, смяна на жилище …. Те могат да провалят диетата ви. Затова най-добре освободете съзнанието си от тях. Когато хората се провалят в опитите си да отслабнат, се обвиняват в слабост. Щом човек се запознае с грижите на неуспели във вталяването хора, не му се струва учудващо, че не са успели да се разделят с килограмите. Имайте предвид следното: не се подлагайте на диета, ако не сте сигурни, че ще издържите до края.

Какво да правите?

В очакване на по-добри дни, спазвайте няколко принципа на здравия разум.

Пазарувайте умно: купете поне три плода и три различни пресни зеленчука.

Взимайте малки грамажи: ако ви е трудно да ограничавате количествата, избирайте хранителни продукти в малки порции (мини пакетчета масло, малка опаковка камамбер …).

Подслаждайте хитро: не добавяйте сол в киселото мляко, а го овкусявайте с пресни и сочни плодове (банан, ягоди, череши, грозде…).

Не преяждайте: не довършвайте яденето си, ако вече сте се заситили. Приемете правилото „малко, но качествено“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар