11 начинa, най-накрая, да се запознаеш с този симпатичен, забавен и умен мъж!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Добрите момчета наистина съществуват. Това са нишите съвети, с които да забравите досегашните си несполуки в любовта и да започнете да се срещате с нови мъже.

Eкс-тракт! Премахни всичко свързано с бившите си от своето пространство.
Продължи напред, като всъщност не си в състояние да се върнеш назад: Скрий бившия си от чата, изтрий телефонния му  номер, премахни приятелството си с него в Фейсбук и Туитър. И нямам предвид само бившите гаджета – това включва бившите забивки, бившите  секс партньори, бивши приятели с екстри и всякакви други подобни пичове.

Преосмисли своя тип – особено ако продължаваш да се срещаш с един и същи тип мъже.
Запиши си всички черти на типа човек, който си харесала, си привлечена или си се срещала и после обобщи до 10 качества. Когато избираш следващия си мъж той трябва да отговаря на три от тези 10 качества. За останалите седем, пробвай нещо различно. Всеки път, когато си на среща и забележиш, че той има повече от три общи черти от твоя списък, не си уговаряй друга среща. Спри точно там.

Направи си чисто нов онлайн профил за запознанства … или най-накрая се регистрирай.
Пренапиши своя онлайн профил за запознанства от нулата, мислейки за това какво наистина искаш. След това продължи да го актуализираш, често, като профила си във Фейсбук. Щом можеш да променяш своето резюме за всяка работа, така трябва да можеш да променяш снимката си на профила, за да покажеш скорошното си ски пътуване или да говориш за най-новият филм, който си гледала. Трябва да споделяш неща които ще провокират хората към разговор, а не просто – „Търся някой със страхотни очи”. И ако все още си против онлайн запознанствата – хайде де, 2012 г. е!

Сложи „ние_____“ в един изцяло нов контекст.
Дай на местата и нещата, които свързваш с минали отношения, напълно нов смисъл. Организирайте си вечер с момичетата в ресторанта, което ви напомня за бившия. Направи импровизирано денс парти на „нашата песен“ ​​или отиди с някой нов на този филм, за който си мислела, че никога няма да можеш да гледаш отново.

Научи се да бъдеш щастлива по своему.
Преди да започнеш да въртиш очите си и да кажеш: „Тъпо!“ просто виж какво Мишел (27) казва: „Много по-малко вероятно е да се задоволиш с някой, който не е удивителен, ако знаеш как да се забавляваш без мъж. Деня в който казах на моята приятелка, че не се интересувам от връзка и искам просто да се забавлявам с моите приятели беше деня, в който се запознах с приятеля ми. „

Не те бива да преценяваш кой е добър за теб? Просто спри да се опитваш …
… и остави някоя приятелка да го прави вместо теб. За предпочитане изберете обвързана близка приятелка и постави отговорна за намирането на мъже – всеки друг мъж, който срещнеш автоматично отива в приятелската зона. Ходи на срещи с някого, който тя ти е избрала. Това не само ще ти помогне да се срещаш с по-добри мъже, а и ще ти помогне да се държиш по-истински, около другите мъже, които ще срещнеш когато напрежението от това дали трябва да се срещате именно с него, изчезне.

Откажи се от контрола върху онлайн запознанствата ти в продължение на два месеца.
Привлечи още един супер-близък приятел, който да отговаря за твоите онлайн запознанства: Тя трябва да отговаря на вашите съобщения, да избира мъжете с които вие да си чатите. Тя трябва да казва на момчетата, „Тя има трудности с избирането на правилните мъже за нея, така че моя новогодишен подарък за нея е, това че аз ще отговарям за нейния онлайн живот.“

Чувствай се лъскава и нова (shiny ‘n’ new).
Промени нещо – каквото и да е! Носиш очила? Опитай контактни лещи. Пристрастена си към ютията? Пробвай да не гладиш. Никога не носиш оранжево? Здравей, мандаринена рокля! Каквото и да правиш, без значение колко голямо или малко е, то трябва да те кара да се чувстваш нова и различна и да повишава твоята увереност.

Промени ежедневието си.
Вместо да се придържаш към всичките ти нормални  навици, излез и се опитай да откриеш нов бар, ново кафене или нов клуб. Била си там? Направила си това? Букмарквай си сайтове като Metromix и Thrillist за местни обяви за събития и се порови за да намериш хипер-местни блогове с повече възможности, за които не си и помисляла, че ще ти помогнат да срещнеш нови хора.

Работете върху себе си.
Премести времето за себе си на върха на твоя списък с приоритети. Задай си лични цели (отделно от резолюциите ти за Нова година!) и се придържай към тях. Независимо дали си се фокусирала върху тонизиране на коремните мускули или поемане на нови рискове с прическите си. Няма нищо по-приятно, от това да попаднеш на него по-нататък и той да възкликне: „Уау, изглеждаш страхотно”.

Запомни: Разделихте се по основателна причина.
Ако откриеш себе си преживявайки миналото отново, се фокусирай върху лошите неща. „Всеки път, когато започна да се подхлъзвам в режим на „Оу-Липсва-ми-толкова-съм-тъжна”, си напомням за всичко, което ме дразнеше в него. Понякога дори си прави и списък“, казва Джесика (25).

Сайтовете за запознанства като средство за намиране на мъже!!!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар