Спешно! Ето как се постига свеж вид след страстна нощ!

Ако сте прекарали нощ, за която си спомняте с издайническа усмивка, то по всяка вероятност тя не е единствената, която „говори” за страстното ви преживяване.

Разпилени коси, уморени очи и още нещо – това са белезите на безсънието, което обаче си е заслужавало.
Когато обаче следва прибиране вкъщи или работен ден, през който трябва да си изрядна в поведението и външния си вид, на помощ идват няколко изпитани трика за свежест, на които можете да се доверите.

Как изглеждате след страстна нощ?

В зависимост от това какво има в неговата баня и с какво разполагаш в чантата си подбираш и действията си. Като за начало – миеш зъбите! Не, не с неговата четка, а с малко количество паста за зъби, поставено върху показалеца. Въпреки че ефектът няма да е абсолютно идеален, по този начин ще си гарантираш блясък и свеж дъх.
Ако очите ти са подпухнали, а нямаш нищо подходящо в чантата, първо пробвай със студена вода. Ако ефект няма, можеш да прибегнеш до ролона му против изпотяване. Малко количество от него под очите ще освежи и стегнат кожата, за да можеш да се появиш поне на улицата и да се прибереш спокойно у дома.
За стърчащата коса (защо ли е толкова разпиляна?!?) можеш да използваш неговия гел. Така ще загладиш стърчащите краища и ще фиксираш. Ако няма такъв, пяната за бръснене ще изпълни същата роля. Но това е временно решение.
Що се отнася до дрехите, ако тоалетът от вечерта не позволява показване през светлите часове на денонощието, то решението е да преметнеш върху него една риза (нали се сещаш чия?) и да я пристегнеш с колан. Така не само че няма да си прекалено разголена за моралистите, но и ще изглеждаш в крак с модата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар