Надникни! 7 любопитни факта за флирта!

Флиртът е изкуство!

Замисляли ли сте се в какво се крие тайната на флирта? А смятате ли, че вие самите владеете до съвършенство това изкуство?
Сигурно около флирта и около това какво представлява той на практика царят много заблуди, защото колкото хора – толкова и схващания. Но съветът, който може да се даде в това отношение, е човек да бъде най-добре естествен. Само така ще си гарантира, че тръпката ще се запази и след фазата на флирта.

Как флиртувате вие?

И за да ви покажем, че универсални измерения на това кой е идеалният начин за флиртуване не съществуват, представяме ви 7 любопитни факта за флирта:
– 52 издайнически сигнала показват, че индивидът срещу вас се опитва да заформи флирт. Най-често използваният е косата;
– най-често се флиртува сутрин, показва статистиката – в задръстване или в градския транспорт;
– в Ню Йорк има закон срещу флирта – ако мъж е прекалено настоятелен спрямо жена, той може да бъде глобен с 25 долара;
– през Викторианската епоха дамите са флиртували с помощта на… ветрилата си. С тях изпращани са били любовни сигнали на господата;
– най-често използваният нов метод за флиртуване са sms-ите;
– над половината от представителите на мъжкия пол бъркат приятелското отношение на жената срещу тях с опит за флирт;
– основната положителна страна на флирта, категорични са специалисти, се крие в това, че флиртът е универсален. Независимо дали се опитвате да свалите мъж от САЩ или България, вашите умения на прелъстителка ще се радват на еднакъв успех.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар