Радина Кърджилова от бунтарка до секси дама

След като младата актриса Радина Кърджилова вече не пази в тайна личния си живот, сега основна тема за злите езици е стилът й на обличане.

Според недоброжелатели Радина носела прекалено обикновени дрехи, които съвсем не отивали на звездния й статус, факт е, че актрисата си пада по градската мода, но никога не си позволява да се появи на официално съби­тие по дънки и кецове. „ПО-КРАСИВИ“ извади снимки на Кърджилова, на които се вижда, че и в живота тя се превъплъщава в различни роли. В едни ситуации изглежда като бунтарка или тийнейджърка, в други е сексапилна и нежна дама.

Ежедневно
Кьрджйлова си пада по т. нар. urban (градски) стил на обличане. Тя носи дънки и кецове само в ежедневието или при неофици­ални поводи. В зависимост от ситуацията понякога подчертава сексапила си, като комбинира къси дънкови панталонки с фигурален черен чорапогащник например. Неслучайно в края на миналата година тя и любимият й Деян Донков станаха рекламни лица на бутик за градска мода.

Елегантно
Радина е една от малкото новоизгрели звезди, които стриктно спазват дрес кода на официалните събития, за разлика то нейни ко­леги, които дръзват да отидат по кецове на премиерите на филми­те, в които участват. Актрисата залага на тоалети, подчертаващи женствеността й – секси рокли и обувки на висок ток. Освен това, досега тя не се е появявала с един и същи дрехи на събитие.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар