Облите бедра са за предпочитане! Ето защо!

Ето защо е добре дамите да имат заоблени бедра!

Oказва се, че заоблените бедра при жените са символ на интелект, пише електронното издание actualno.com.
До това заключение са достигнали група американски изследователи, които са анализирали как типът женска фигура рефлектира върху умствените способности на конкретното създание от женски род.

Не се безпокойте от заоблените си бедра!

Според учените от Питсбърг и Калифорния, резултатите от проведено от тях проучване с участието на над 16 000 жени и девойки били безапелационни.
По фигурата, по извивките на тялото от пръв поглед можело да се установи що за жена стои пред вас и най-вече какъв е неиният умствен капацитет.
Основното заключение, до което достигнали, било, че заоблените бедра не са единствено признак на женственост и гаранция за плодовитост, с каквото най-често сме свикнали да асоциираме мощните ханш и бедра.
Тези от жените, които всели участие в проучването и които се радвали да добре оформени задни части в комбинация с изваяни, но малко над стандартите бедра, показали най-високи резултати по отношение на съобразителността.
Най-често към облите бедра на жените, които демонстрирали висока доза интелект, вървели и чифт едри гърди.
Но според изследователите това е напълно в реда на нещата. Обяснението, което те дават на този научен феномен, гласи, че мазнините, които се натрупват в зоната на бедрата, съдържат голямо количество омега-3 мастни киселини. Именно тези киселини, на свой ред, подпомагат развитието на мозъка още в периода на вътреутробното му съзряване.
Така че, дами, не се безпокойте! Заоблените бедра са вашата запазена марка, а не повод за притеснение!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар