Отговори: Умеете ли да се веселите

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Повече отговори „А“: Предпочитате спокойствието и се опитвате да избягвате шумните компании. Не умеете да забавлявате околните, предпочитате някой друг да поеме инициативата за това къде да се отиде и какво да се прави. Често сте готови да откажете нещо много интересно, за да си останете у дома. Понякога се чувствате самотни.

Повече отговори „Б“: Вие сте от категорията хора, които се чувства добре в кожата си. Когато ви се лудува, го правите, но можете и да си останете у дома, без да го възприемете като загуба. Хората ви харесват и могат да разчитат на вас, но не и за това вие да ги забавлявате. Но пък умеете да намирате начини да се чувствате добре.

Повече отговори „В“: Не можете да останете за миг на спокойствие. Постоянно ви хрумват различни неща и сте готови веднага да се втурнете да ги осъществявате. Хората около вас се увличат от кипящата ви енергия и дори не могат да осъзнаят защо им е толкова приповдигнато. Всъщност вие изобщо нямате нужда от някой друг, за да се чувствате добре.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар