2 лесни упражнения от пилатес извайват тяло и даряват здраве

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пилатес наистина може да направи нещо наистина добро за здравето ви, без да превръща тялото ви в камара от мускули

пилатес Пилатес е тренировка, която едновременно освежава тялото и ума. Това се случва
като се набляга на правилното дишане, правилното положение на гръбначния стълб и таза, и концентриране върху леки и плавни движения, които се случват в унисон с тялото. Докато практикувате пилатес, вие всъщност се научавате как да контролирате движението му.

Страхът на повечето дами, които искат да спортуват редовно, е, че мускулите им ще станат като буци и с елегантността ще е до тук. Ако изберат програмата пилатес, няма такава опасност. Упражненията се изпълняват бавно и плавно, което способства за укрепване на малките мускули стабилизатори, а големите мускулни групи не променят вида си.

1. Легнете по гръб, опънете ръце покрай тялото и ги отпуснете на пода с длани надолу. Сгънете крака в коленете, напрегнете седалищните мускули и повдигнете таза нагоре, като се подпирате сръце на пода. От коленете до шията тялото трябва да образува права линия.

2. С вдишване опънете десния крак нагоре и го повдигнете максимално високо, задържайки таза успоредно на пода. Издишайте и отпуснете крака напред като продължение на корпуса. Не се прегъвайте в кръста. Върнете се в изходно положение. Повторете по 8-10 пъти с всеки крак.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар