Този навик съсипва сърцето

Увреждате пагубно сърцето и бъбреците си

Този навик, любим на мнозина нанася пагубни вреди върху най-важния човешки орган – сърцето.

Напоследък все повече хора се вземат в ръце и се опитват да съхранят здравето си за по-дълго време, преминавайки към здравословното хранене. Но замисляли ли сте се колко опасно може да бъде то?
Не, това далеч не е провокация, чрез която да ви откажем от здравословните храни. Опитваме се да заострим вниманието ви върху това, което приемате.

Често пъти в забързаното ежедневие не намираме време да си приготвим у дома смути или фреш и минаваме през магазина, откъдето си купуваме т.нар. натурален сок. Но колко е натурален той? Помислихте ли за всички онези оцветители, подсладители, ароматизатори, консерванти и всички онези химикали, които се съдържат в него?
Тези напитки нанасят сериозни вреди върху сърцето.

Увреждате пагубно сърцето и бъбреците си

Увреждате пагубно сърцето и бъбреците си

Ако сте решили да живеете здравословно, то най-добре е да пиете вода или зелен чай. Разбира се фрешовете и смутитата са много добри източници на енергия и витамини, но в никакъв случай не ги заменяйте с натуралните сокове от магазина. За да извлечете максимална полза от тях, трябва да са прясно изцедени и разбира се без химия.

Кардиолозите съветват да изключите от менюто си всички негазирани калорийни напитки и плодови сокове, съдържащи химия. Добре е да забравите и за газираните напитки, които освен, че увреждат зъбите и сърцето, са предпоставка за напълняване и развитието на диабет.
Съдържащата се фосфатна киселина в газираните питиета нарушава естествения баланс на храносмилателния тракт и може да причини колити, гастрити или дори язва, пише gotvach.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар