С какво да поглезим домашните си любимци през лятото?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всеки човек, който отглежда животинка вкъщи, знае чудесно, че в даден момент любимците се превръщат в част от семейството. Ето защо доста често сме готови да ги глезим и да се раздаваме за тях така, както за никой друг.

А със своята преданост и безусловна обич те ни се отплащат за всичко това. В летния сезон, мислейки как да прекараме приятно топлите дни в дома си, можем да отделим малко време и средства, за да зарадваме своето куче или котка, които заедно с нас да споделят насладата, пише в. „Телеграф“. И докато ние киснем в басейна, пухените създания също може да се охлаждат, но в отделен, измислен специално за тях. Кучешкият басейн представлява корито от устойчива пластмаса, което е оборудвано с подсилени странични стени и е много стабилно въпреки липсата на въздушни камери. Цената му на пазара е около 80 лв.

На воля
котка и куче Басейнът може да запази кръглата си форма, но благодарение на еластичните стени очертанията му могат да бъдат приспособени към заобикалящата го среда. Нехлъзгащата се повърхност и компактният му вид го правят подходящ не само за градини, но и за балкони или тераси. Ако обаче сте от късметлиите, които живеят в къща, а домашният ви любимец има щастието да тича на воля в двора, можете да направите за него още повече удобства и да го поглезите с луксозна къщичка или колибка. Цените започват от 120- 130 лв. и се покачват в зависимост от големината и екстрите, като могат да достигнат и до 500 лв. Има къщички от дърво, от плексиглас или PVC, както и съвсем меки, наподобяващи удобен фотьойл, които обаче са предназначени за малки животни и могат да се използват само в дома. За да може домашният ви любимец да излиза на воля отвътре навън и обратно, поставете му специална вратичка, която може да се вгражда в стени, стъкло, дърво и метал. Цените им започват от 20 и достигат до около 100 лв. Ако пък не искате да инвестирате в къщичка, можете да зарадвате кучето си и с меко, удобно легло. Цените тръгват от 25-30 лв. Най-хубавото е, че в онлайн магазините за домашни любимци в момента има намаления на всякакви артикули и аксесоари, така че освен за почивка и забавление летният сезон е идеален и за пазаруване.

Диваци
И докато за кучето понякога е достатъчен просто един гумен кокал, то котките са по-разглезени и изискващи създания. Те са крале и кралици по кръв, но истински диваци по природа. Така че ако искате да спасите ръцете си или новия диван от техните остри като бръснач нокти, най-добре е да им осигурите занимание. Изборът е наистина огромен. Можете например да вземете на мъркащия си любимец една обикновена драскалка. Те се предлагат в различни форми и големини. Могат да изглеждат като обикновено килимче или като колче с поставка, а дори и под формата на легло. Има разнообразие и при материалите – да са от пластмаса, от вълна или от прежда. Цените започват от 25 лв. Друга забава за котараците са тунелите от плат, в които те се пъхат. Някои от тях имат повече изходи, а други са само с два. Освен това за тях могат да се закачат разни топки или други играчки, които да занимават мъркащото диване. Тунелите струват между 15 и 80 лв. Най-голямата радост за котките обаче са катерушките. Те са на няколко нива, имат хралупи, стълбички и могат да занимават любимеца ви с часове. Разнообразието им е огромно – различни модели, цветове, материи, големина и, разбира се, цени. Най-евтините катерушки започват от 100 лв., но могат да достигнат и до над 500 лв. Истината обаче е, че като изключим финансовите средства, които трябва да отделите, за да подарите забавление за своята домашна животинка, тяхното щастие и удовлетвореност остават безценни.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар