Китайска практика с мощен оздравителен ефект – вижте какво представлява!

Това е техника от книгата на  Ки Шенг Ю «Тибетски енергийни практики»

Тази практика може за кратко време да възстанови жизнеността ви, да донесе на всичките ви мускули тонус и да предотврати различни заболявания. Освен това, ако я правите всеки ден в продължение на дълъг период, вие винаги ще изглеждате 10 години по-млади.

podska4aneПо време на тази практика, на физическо ниво, в тялото ви ще се увеличи циркулацията на кръвта, което означава всички ваши неизползвани мускули и закостенели стави, отслабени вътрешни органи ще получат допълнителна храна и тонус, ще укрепнат костите и сухожилията, ставите стават все по-мобилни, а натрупаните токсини ще излезат от тялото ви, ще ускорите метаболизма, ще подобрите състоянието на кожата и косата си.

На нивото на енергията тази практика ще подобри потока на енергията Ци (жизнената енергия) в тялото ви. Това е много важно за всички онези, които не се движат, не се хранят здравословно, подложени са на постоянен стрес. Блокиране на разпространението на тази енергия причинява възпаление на различни органи и тъкани и също така води до разрушаване на цялата система на тялото.

В действителност, тази техника е позната на всеки, още от детството. Представлява движение в кръг с разперени ръце на лятна поляна или парк, изпълнен с паднали листа, докато изпитате чувство на наслада и радост!

Ето защо, ако вие сте зле със сърцето или сте уморени, не разполагате с достатъчно енергия, искате да привлечете в живота си нещо ново, опитайте тази древна хималайска енергийна практика, която ще ви позволи да подобрите физическото и енергийното състояние на тялото си.

Най-добре е да изпълнявате това упражнение на улицата, някъде в парка, в гората на поляна, в двора или на голяма тераса. Основното нещо е да харесвате мястото, на което ще правите упражнението.

Изправете се, погледнете към небето и вдигнете двете ръце. След това започнете да се въртите с нисък интензитет, като непрекъснато повдигате и сваляте ръцете си. Все едно имитирате движението на крилата на птица.

Важно е да изберете посоката, в която можете да започнете да се въртите. Ако сте болни и целта ви е да подобрите здравето на тялото си, започнете да се въртите на лявата страна.

Ако имате нужда да запазите творческата си енергия, започнете да се въртите на дясната страна.

Изпълнението на това упражнение можете да правите толкова често, колкото искате.

Бъдете здрави и отворени за всичко ново!

MAGICBELT

MAGICBELT – магнитен колан помага при болки в кръста и гърба

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар