Албена Михова: Пазя специална диета

промоции

– Албена, наскоро имахте рожден ден, празнувахте ли го?

– Празнувах го в театъра, в „Малък градски театър – зад Канала“ – беше много весело с колегите, а играхме „Човекоядката“. Иначе се носи приказка, че именно този рожден ден не се празнува – не било на хубаво. Поднесоха ми като дарове много смешни ситуации на сцената. Гледам нищо да не си пожелавам, защото от опит знам, че всичко ми се сбъдва. Нещата си ги постигам сама и след това – енергичен човек съм. Имах си няколко мечти, всичките си ги сбъднах, но без шофьорството.

– Защо,трудно ли ви е?

– Категорично заявявам, че от мен шофьор не става. Не мога да си представя как с часове наред ще стискам там някакво си кръгче, волана, и ще седя на едно място. Не издържам, приятели ми казват, че сигурно имам

Албена Михова

Албена Михова

психически проблеми. Но не е така – просто не мога да стоя мирна. Иначе имам 15 шофьорски часа, изкарани, с един вътрешен изпит. Но започна едно предаване и това замина на заден план.

– А кои са реализираните ви мечти?

– Като малка, ученичка, мечтаех да съм детска учителка – станах. Каква – хората ще кажат. Пожелах си син – имам си го. Работеше ми се в театър, в киното, в телевизията – случиха се. Сбъдна ми се и мечтата да имам театрална школа. Сега мечтая за други неща – като за топла вода в кв. „Младост“…

– Каква по-точно учителка бяхте?

– В детска градина. Даже си бях намерила и свирка, за да не крещя на децата. То не е хубаво да се крещи на дете, невротизираш го.

Така ги прибирах от двора – иначе не ме чуваха. За съжаление изкарах само едно лято – повече не можах да издържа, защото въпреки динамиката с децата, ми стана скучно. Много приказки бях научила от майка си, но това не ми беше достатъчно. После пет години работих като реквизитор, слугувах на всички актьори във варненския театър. Но ми беше интересно, попивах всичко от тях, разбира се, само най- доброто.

– Спортувате ли?

– Напоследък намирам време и за спорт. Заедно с това започнах здравословно хранене, вече станаха три месеца. Като свърши, ще си хапна малко от вкусните неща, дето обичам, и пак ще мина на тази диета. Казва се „Здравословна трансформация“, налага се да ходя и на фитнес през ден – заложено е в диетата.

– Как се храните?

– Пет пъти на ден, по-малко, но редовно. Това е идеята на диетата – да не оставаш гладен. Храната е здравословна, но киноата не я обичам и не я ям, заместих я. Всяко начало е трудно, но предизвикателствата силно ме мотивират. Бързите резултати и видимата промяна в мен ме радват.

– Как се чувствате сега?

– Освежена, не само от диетата, но и от физическото натоварване. Не вдигам гирички, повечето са аеробни упражнения, изработени с инструктора ми. Започнах тази диета не само за да отслабна, но и заради здравето си. Знаете с какви боклуци се храним, нищо истинско няма на пазара ни. А и ние, актьорите, ядем, когато имаме време – обикновено посред нощ. Надявам се този режим на хранене да помогне и на други хора.

Източник: в. „Доктор“

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар