19 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Дневникът на Бриджит Джоунс“

Един класически наръчник за всички, които са изгубили надежда, че ще Го срещнат. Недейте, момичета!

1. Когато си необ­вързана и минеш 30-те, партито „Пуйка с къри“ на майка ти винаги ще е кошмар. В който тя ще се опитва да те уреди по правило с някое космато, на средна възраст чифтокопитно. Добрата новина в случая е, че ще има изключения от правилото.

2. Дори ако си облякла нещо, напомнящо килим, мъжът, който ще се влюби в теб, пак ще се влюби.

3. Идва момент, в който разбираш, че освен ако не искаш най-сериозната ти връзка да е с бутилка вино, да умреш сама и да те открият седмица по-късно, полуизядена от полудиви овчарки, е време да промениш нещо.

4. Да те нарекат словесно разкрепостена стара мома, която пие като смок, пуши като комин и се облича като майка си, и да откажат среща с теб, очевидно може да се превърне в началото на невероятна любовна история.

5. На тоя свят винаги е имало и ще има особено палава порода чичовци, които те хващат за задника ей така, уж под формата на невинни шеги и закачки.

6. Мислиш, че поканата за ски уикенд не може да значи само секс? Ама разбира се! А един мармот увива шоколада в станиол…

7. Винаги се доверявай на интуицията си. И особено на женските палта, закачени в коридора.

8. Всички мъже, които забелязват в теб най-вече късата ти пола, може да ти навлекат сериозни сърдечни поражения в дълготраен аспект.

9. За всеки случай про­верявай дрескода втори път, в деня на партито. И едва тогава се маскирай като зайче.

10. Не се колебай да му кажеш, че е самоуверен гъз, ако наис­тина се държи като такъв.

11. Трябва да направиш всичко по силите си, за да не изгубиш мъжа, когото обичаш. Дори това да означава да тичаш по бикини и маратонки в снега.

12. Когато имаш функционална връзка със зрял индивид от другия пол от 6 седмици, 4 дни и 7 часа, професионалните неволи просто губят значение.

13. Ако слушаш любовните съвети на приятелите си, можеш да полудееш. Или поне да паднеш от покрива на къщата на гаджето си, шпионирайки го, изпадайки в адски неудобна ситуация.

14. Никога не си мисли, че си във ВИП залата на живота погрешка, нито позволявай на другите да ти го втълпят.

15. И в днешно време има мъже, готови да се бият за теб. И да ти се притекат на помощ – дори ако си в затвора.

16. Когато той ти каже, че не може да се видите, защото трябва да работи в неделя, е точно това, което си мислиш.

17. „Ако не мога да го направя с теб, няма да мога да го направя с никоя“, не е достатъчно добро предложение за брак. Ако не побързаш да се обвържеш с някого, който не е напълно сигурен, ще срещнеш някого, който е – и с него ще бъдеш наистина щастлива.

18. Когато един мъж ти каже, че те харесва много такава, каквато си, има всички шансове да се окаже Той. А когато един мъж ти обяснява как без теб след 20 години ще свърши в някой долнопробен бар с някоя долнопробна блондинка, той просто иска секс.

19. Абсолютно всеки на тази земя може да намери хепиенда си. Не спирай да вярваш, че човек може да намери щастието си. Защото това е наистина така.

13 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Двама мъже и половина”

18 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Сексът и градът”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар