Насред епидемията дъщеря ми избяга в циганска махала!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Била лудо влюбена, не иска да ме чуе да се прибере поне докато трае извънредното положение

Какво им става на младите в последно време, от моето поколение никой и не би си помислил такова нещо – да има каквото и да е взимане и даване с циганин, а като ли и да се влюби в него!
Но сега като им пълнят от малки главите за либерални ценности, джендърство, какво ли не, явно и това е възможно и с мъжа ми го усетихме на собствените си глави.

Дъщеря ни, която преди месец навърши 18 години, реши, че е лудо влюбена в циганин.

И сякаш това не е достатъчно, а и се изнесе при него в махалата му, точно дни преди да обявят извънредното положение и карантината.

Оттогава е там и не иска и да чува да се прибере вкъщи. Ходехме в полицията, но ни казаха, „е нищо не може да се направи, тъй като вече е пълнолетна. След като е заявила, че ще спазва карантината на този адрес в циганската махала, не можели повече нищо да направят.

А за какво спазване на карантина може да става там? Нали ги виждам и чувам от терасата на блока ми – те не са далеч. Събират се постоянно по двайсет-трийсет души заедно, музика, бири, кебабчета… По цял ден е така, като мине патрулка, се крият за малко и после пак излизат.

Даже не мисля толкова за тази абсурдна връзка в момента. Само искам щерка ми да се прибере да не пипне вируса, за другото после ще му мислим.

М.К., 44 г., Сливен

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар