Сексуални навици и любимо число: как са свързани

Никой не може да избяга от реалността на живота: нумерологията извежда зависимостта на физиологическите пристрастия на хората от числата

Става дума за числата талисмани. Може би нямате число талисман, но любимо със сигурност имате. Оказва се, че то е свързано с вашите сексуални навици. Как?

1 – Ако ви харесва това число, то по натура вие сте извънредно чувствена и възбудима личност. В секса се страхувате от новото. Повече ви харесват привичните и прости действия в леглото, отколкото играта и фантазията. Затова, за да ви спечелят, трябва да ви прелъстят със стабилност на отношенията и увереност в утрешния ден. И все пак се постарайте да внесете свежа струя в сексуалния живот, за да не позволите на рутината да унищожи прекрасните ви отношения.

2 – Това число показва, че в секса сте свикнали да играете пасивна роля, без да се опитвате да проявявате инициатива. Напълно ви устройват спокойните отношения. Бързината и прекалените страсти не са за вас. Харесва ви, когато ви глезят, целуват,
галят тялото ви. Можете да се възбудите от лекото докосване до ръката или коляното ви, но това не означава, че е лесно да бъдете съблазнени. Контролирате емоциите си и не си позволявате да се отпуснете, докато не почувствате, че можете да го направите без риск за себе си. С любимите хора се държите сдържано, а ако ви изоставят, никога не плачете.

3 – Вие сте изключително сексапилни и независими, щом тройката е вашето любимо число

Смело признавате чувствата си и не се страхувате от осъждане. Стремейки се да задоволите желанията си, понякога правите немислими постъпки и жертвате много заради наслаждението. Но не се крийте от живота зад маската на секса. Нека той е пикантна подправка към ястието, а не основно блюдо в пиршеството на живота ви. Защото освен секса има немалко наслади и радости, нали?

4 -Това число е любимо за хората, за които семейството е на първо място. Ако в приятелството сте предсказуеми, то в любовта вие се губите, извършвате глупави постъпки. Сексуалната страна на отношенията не ви вълнува особено, за вас е по-важна емоционалната съвместимост с партньора. А в леглото ви устройват и бързият, и привичният секс. Може би само добър учител ще може да ви докаже, че се заблуждавате, като не придавате на секса практически никакво значение. Вие никога няма да предадете своя партньор и няма да търсите пикантни развлечения встрани от връзката ви.

5 – Вие сте много уверени в себе си, през цялото време очаквате оценка за действията си

Ако ви направят в леглото дребна забележка или, не дай Боже, се надсмеят над вас, това така ще ви нарани, че задълго ще изгубите всякакъв интерес към секса. Ако се намери човек, способен самоотвержено да се пребори с всичките ви комплекси, то сексът ще достави и на двамата необикновена радост. Вие притежавате рядка дарба интуитивно да чувствате състоянието на партньора си и да се приспособявате към него. Но нагаждайки се към другите, не забравяйте и собствените си нужди.

6 – Това число е любимо на творческите личности с оригинално мислене. Вие живеете през по-голяма част от времето в света на фантазиите. Сексът ви харесва тогава, когато е обвит с романтичен ореол, а вашият партньор говори и постъпва красиво. Поднася ви подаръци, посвещава ви стихове, организира срещи на свещи и т.н. Приемете живота такъв, какъвто е. Сексът е приятен сам по себе си, не само като декор към любимата фантазия. Освободете чувствеността си, отпуснете се и се опитайте да получите удоволствие.

7 – Ако това е вашето число, вие сте с горещ темперамент и чувствителна душа

Обичате секса с цялото си същество, но няма да пожертвате заради него семейството или работата си. Понякога сте безжалостни към партньора, не му прощавате слабостите. Ако ви се стори, че вашият любовник не е достоен за вас, ще положите максимум усилия и няма да пожалите нито сили, нито време, за да се избавите от него. Самотата не ви плаши. В семейството предпочитате да свирите първа цигулка. По натура сте победители.

8 – Предпочитате комфорта и стабилността. Любовните вълнения обикновено ви заобикалят, тъй като сте толкова трезви в мислите си, че просто не сте в състояние да се влюбите безпаметно. Затова пък в секса проявявате фантазия. За спътник в живота си ще изберете наивна натура, за да можете винаги да оставате за партньора си истина от последна инстанция. Даже сексът не ви доставя радост, ако половинката ви не ви слуша във всичко и не се подчинява на волята ви. Трябва да ви се признае, че със сигурност знаете как да задоволите в леглото и най-взискателния любовник и самите вие да получите наслада.

9 – Остроумни сте, с чувство за хумор, непредсказуеми и забавни

Вие сте самодостатъчна личност и сексът за вас е по-скоро гимнастика, отколкото любов. Никога няма да се съгласите да станете любовници на човек, който стои интелектуално по-ниско от вас. Ще бъдете нежни и внимателни съпруг (или съпруга) и взискателен, но справедлив родител. От ранна възраст ще приучите децата си към самостоятелност и няма да превръщате секса в тайна. Уверени сте, че всичко, което е естествено, не може да бъде безобразно.
0 – Рядко имате собствено мнение, цял живот се намирате под нечие влияние. Подсъзнателно сами се стремите към това, сякаш снемайки от себе си цялата отговорност за постъпките си. Това се отнася и до областта на секса: ако сте попаднали на добър учител, то всичките му настройки за вас ще се превърнат в ръководство за действие. Ако сексуалният ви опит е бил незадоволителен, най-вероятно или изобщо ще изгубите интерес към секса, като обърнете цялото си внимание към работата и близките. Или пък често ще сменяте партньорите си в търсене на нови усещания в леглото.

Ако ваш талисман е двуцифрено или трицифрено число, за да разберете значението му, трябва да съберете цифрите, които го съставят, за да се получи в резултат едноцифрено – от 1 до 9.

Например вашето любимо число е 527.5 + 2 + 7 – 14. След това 1 +4 = 5. Следователно погледнете какво е написано за цифрата 5.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар