13 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Двама мъже и половина”

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нагледно доказателство, че мъжете са от Марс. С изключение на Чарли Шийн, който е от мъглявината Сексомеда

1. Когато попаднат на гадже, вманиачено на тема секс – и с под­вижни стави! – мъже­те просто нямат друг избор, освен да се въз­ползват от ситуаци­ята. Независимо че въпросното гадже е най- добрата приятелка на личността, с която току-що са скъсали.

2. Да те обвинят, че си стиснат, е кофти. Но още по-кофти е да те обвинят, че си бил стиснат и преди да се разориш.

3. Когато и майка ти ти пожелае успех преди лифтинга на очи­те и лицето, защото репортажът за плас­тичния хирург д-р Шенкман не е бил изцяло обективен, работата не отива на добре.

4. За да улесниш максимално живота си, не казвай истината, когато те питат: „Какво прави снощи?“

5. Когато си изгубила всичко, нямаш никакви приятели, чувстваш се самотна и на никого не му пука дали си жива, все още имаш изход. Можеш да се вземеш в ръце, да пре­дадеш бившето си гадже на федералните, да взе­меш 2500 долара награ­да от отдела за бор­ба с алкохола, цигарите и оръжията, да инвес­тираш парите в дънки ментета и да си отво­риш щанд.

6. За хубав секс трябва да си вземеш хубав матрак – той върши половината работа.

7. Когато някой в осо­бено окаяно състоя­ние те кара да се чувст­ваш потиснат, можеш просто да престанеш да го гледаш. И веднага ще ти стане по-добре.

8. Ако имаш мерце­дес и къща на пла­жа, животът за теб е прост.

9. Намират се и мъже, които чакат до пър­ви курс в колежа, за да правят секс. С някого, на когото държат. Но те обикновено влизат в раздел „неудачници“.

10. Ротвайлерите се привличат от миризма на бита обез­маслена сметана.

11. Технически за оргия се искат минимум 6 участни­ци. И нещата градират така: мастурбация, двойка, тройка, размя­на на двойки, размяна на двойки с воайор… и едва тогава идва оргията.

12. Когато се събудиш по гащи на стълбите и си намериш панталона в пощенска­та кутия с налепени марки върху него, защо­то вечерта си се опит­вал да го пратиш до инспектор по качест­вото в Малайзия, зна­чи ти е време да спреш пиенето.

13. Подрастващото ти отроче винаги може да те свет­не за някои нови техни­ки и да ти даде полезни съвети в секса.

19 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Дневникът на Бриджит Джоунс“

18 урока за живота, любовта и всичко останало от екрана – „Сексът и градът”

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар