Вече не можем да се гледаме вкъщи!

Ти лайф за Лекува

Жената постоянно крещи, децата бягат, върнаха ги с полиция

Това с тази изолация и карантина или както там им казват, вече започва да става непоносимо, а още не е минал и месец. А още по-страшното е, че ще продължи поне още месец и нещо, а не се знае дари няма да го удължат.

Повечето хора, с които съм говорил (по телефона, няма как иначе) смятат, че най-вероятно ще го удължат. Тогава не знам какво ще правим тука, ще се избием сигурно.

Живеем в неголям апартамент в столицата. С жена ми сме в едната стая, двете ми деца на по 14 и 16 години, обитават заедно другата.

След толкова дни заедно без да можем да си дадем малко почивка един от друг (понякога излизам на терасата и това е), вече наистина не можем да се гледаме.

Жена ми е постоянно нервна, тя си беше нервна и преди, тъй като се намира в деликатна възраст, а сега е хато ходеща бомба. Колкото и да внимавам както правя и говоря, все ще успея да кажа нещо, дето да я накара да се разкрещи. Това става поне денетина пъти дневно.

С децата е още по-зле. Особено сега със запоплянето са пощъклели и просто не мога да ги удържа в апартамента. Вчера ги изпуснах за кратко от поглед и няколко часа ги върнаха полицаи – видели ги в градинката да вдигат шум в групичка от петнайсетина пубери. Този път глобата ми се размина, ама утре нали същото ще се потвори. Дано да всършва вече тази карантина, че просто няма да издържа.

В.Д., 47 г., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар