10 съвета как да изглеждате красива без грим

Днешният пазар е наводнен с безкрайно разнообразие от козметични продукти и гримове. 

No_MakeupВсички жени искат да изглеждат красиви и много търсят убежище в продукти с абсурдно високи цени. Но истинската красота се крие в естественото ви излъчване. Затова следвайте тези съвети как да изглеждате красива без грим.

  1. Водата е магия

И това наистина е така. Водата има всички основни свойства за естествено прочистване на кожата, дебелото черво и другите органи на тялото. Тя чисти тялото ви от всички токсини, тъй като ги премахва от организма ви. Пийте вода често поне 8 чаши на ден и ще забележите драматични положителни промени в кожата си.

  1. Нека кожата ви да диша

Престанете да налагате тежък грим всеки ден на лицето си и го оставете да диша. Кожата има нужда да диша, както и белите дробове.

  1. Голи устните

Красивите устни обикновено са здрави, мека и еластични и не винаги имат нужда от цвят. Изберете масло от ший или някакъв естествен овлажнител за вашите устни вместо червила. Те подхранват и пазят устните ви меки и еластични.

  1. Измийте лицето си

Не използвайте груб сапун върху лицето и ограничете миенето до веднъж на ден, за да не премахвате естествената пигментация и овлажняване.

  1. Зъбна хигиена

Зъбната хигиена включва четка и конци вечер и сутрин. А след хранене през деня – почистваща дъвка, ако нямате възможност да миете зъбите. Хората забелязват първо усмивката ви, така че грижете се зъбите ви да са здрави.

  1. Чистотата започва отвътре

Когато вашите вътрешни органи са здрави, това ще се отрази и върху кожата ви. Пиенето на топла вода с малко мед и лимон рано сутринта работи като „препарат за почистване“ на тялото и кожата.

  1. Ексфолиране

Използвайте добро качество скраб или четка, която не е твърда, за да ексфолирате кожата от мъртвите клетки. Микс от зелен чай и прахообразен овес е естествен скраб за лицето.

  1. Спете най-малко 8 часа

Един добър 7-8 часов сън, който е част от редовен режим е много важен за доброто здраве на тялото и ума ви.

  1. Внимавайте какво ядете

Здравословното хранене е вашият избор, ако искате да сте красива. Колкото повече включвате пресни храни в ежедневната си диета, толкова по-добре ще изглеждате. Пресни плодове, ядки и препоръчителния дневен прием на мляко и млечни продукти, риба, протеини и натурални дози витамин E укрепват здравето на кожата значително.

  1. И накрая, не забравяйте да се усмихвате

Топлата усмивка може да направи всяко лице да изглежда красиво. Допълвате или не с грим лицето си е ваш избор, но не забравяйте вашата усмивка.

 

Много полезни съвети за прикриване двойна брадичка чрез използване на грим

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар