Какъв е сексът, когато…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

…изневеряваш или правите тройка, или имаш чисто новички импланти в гърдите? Разпитахме жените с опит, които описват откровено еротичните изживявания, за които всички се чудим най-много. Е, сега вече ще знаеш!

Изневеряваш
Със съпруга ми си бяхме обещали, че ако някой от вас има тръпка и му се иска да изневери, най-напред ще го обсъдим. Но когато фирма­та ми ме изпрати на тридневна медицинска конференция в Париж, направо скъсах с реал­ността. Може би част от проблема беше, че като семейство почти не бяхме пътували извън България и обстановката в този град ми подейства като електрошок. Изведнъж се почувствах сякаш току-що съм се събудила от сън, изпълнена с енергия и живот, жадна за приключения. На вто­рата вечер завъртях флирт с един колега от Сърбия, ще го наричам Зоран. Той беше адски секси, приличаше мал­ко на Антонио Бандерас като млад. А аз бях като отвързана, вся­ка следваща чаша вино затвърждаваше усещане­то ми, че съм неотра­зима – най-привлекателната и забавна жена на света. След вечеря всич­ки постепенно се пръс­наха и накрая двамата останахме сами в лоби бара на хотела. Поръ­чахме си по един малък коняк и когато го изпи­хме, Зоран просто каза „хайде“ и без изобщо да го обсъждаме повече, станахме, платихме си сметката и се качихме в неговата стая. Целу­вахме се като невидели, но в един момент той успя да се овладее и ми каза, че ако искам да запазя брака си, не бива да го правим. Това ме отрезви, благодарих му и си тръгнах… Само че на следващата вечер останах. От осем годи­ни не бях виждала друг мъж гол, а Зоран беше стегнат и с разкошни ръце – пълната проти­воположност на съпру­га ми, който е слабичък и никога не е спортувал. Вкъщи правехме секс основно в мисионерска­та поза, но със Зоран съвсем естествено се озовах отгоре и усеща­нето беше велико. Кога­то не успях да свърша от първия път, той не се отказа и ми подари най-разтърсващия орга­зъм. На следващия ден не престанах да мисля за него по време на целия полет до София. Чак когато кацнахме, започнах да се чувст­вам виновна и с ужас осъзнах, че след малко ще трябва да погледна мъжа си в очите. След една седмица събрах сили u му казах какво се е случило в Париж. Той го прие спокойно и ми заяви, че според него съм го направила, защото подсъзнателно искам да сложа края на брака ни. Беше прав, разведохме се шест месеца по-късно. Росица, 32 г.

…Си с девствен
Докато с гаджето ми се сваляхме, го попитах с колко жени е спал. Оказа се, че този въпрос го е смутил безумно, защото отговорът беше: нула. Е, на фона на това моите пет мъже изглеждаха като 50. Първата ми мисъл беше: „Този сигурно е гей!“ Как иначе толкова добре изглеждащ мъж ще го докара до 23-годишна възраст, без да го направи поне веднъж? Обяснението никога не е просто, но в случая накратко: властна майка и няколко неприятни изживявания в пубертета бяха допринесли за ситуацията. Една вечер се целувахме и той прошепна в ухото ми: „Искаш ли да продължим?“ Хм, чакай малко да си помисля… Ами да! Та ние ходехме вече 6 месеца и аз едва се сдържах, но той беше издигнал бариера между нас. Когато излезе да вземе презервативи, си казах: „Леле, ще трябва да се представя доста добре!“ В крайна сметка този човек беше чакал толкова дълго и исках преживяването за него да е наистина страхотно. Нещата приключиха бързо и аз изобщо не свърших (тепърва предстоеше да го науча как се доставя удоволствие на жена), но той беше мил и много благодарен. Още помня усмивката, която не слизаше от лицето му в следващите часове. Съжалявам единствено, че не направих обстановката по-романтична. Ако знаех, че това е бъдещият ми съпруг, щях поне да запаля една свещ! Ани, 29 г.

…Правиш тройка
Общ приятел ме запоз­на с една двойка на купон и на следващия ден ми намекна, че те ме харесват „по-така“. Видяхме се пак на кафе и те направо ми пред­ложиха тройка. Казах си: „Защо пък не?“ Кога­то пристигнах у тях, се оказа, че имат хидромасажна вана в банята и започнахме оттам. Най-напред се целувах с жената, защото зна­ех, че това ще възбу­ди мъжа, а и така тя няма да ревнува. После се преместихме в спал­нята и ясно се вижда­ше, че мъжът не знае как да се включи, затова се пресегнах и започнах да галя пениса му. Докато правехме секс с него, се притеснявах как това ще се отрази на връзка­та им и не изпитах кой знае какво удоволст­вие. Финалът беше мал­ко нескопосан – едно­временният оргазъм си е трудна работа дори при двама души, – но в крайна сметка всич­ки бяха доволни. Те ме изпратиха до врата и любезно си пожелахме „лека нощ“. Повече не се видяхме. Галя, 25 г.

Си свалила 35 кг.
Когато бях дебела, с приятеля ми правехме секс най-много веднъж месечно. Аз бях решила така. Двамата живеехме заедно от 8 години и той ме познаваше отпреди да се превърна в бременна слоница. Всичко започна с неприятен хормонален проблем, но от един момент нататък се тъпчех за утеха – така и така не се побирах в дрехите си, поне да си доставя някакво удоволствие. Неусетно чукнах 100 кг и просто бях убедена, че няма как той да проявява сексуален интерес към мен. И въпреки че ми казваше колко много иска да го правим по-често, аз му отказвах. В редките случаи, когато стигахме до леглото, лампите непременно трябваше да са загасени и нещата да се случват максимално бързо – хряс-тряс и да приключваме. После дойде моментът, в който се наложи най-накрая да взема мерки. След един медицински преглед се уплаших за здравословното си състояние, стегнах се, минах на стриктна диета и започнах да свалям килограми. Тогава забелязах, че либидото ми се променя. Преди никога не бях разрешавала на приятеля си да ми прави орална любов, но с 20 кг по-малко можех да си позволя да се чувствам секси и да експериментираме по-често. Той беше на седмото небе, аз – също. Особено заради сутрешния секс – нещо, което някога ме стресираше до болка. Самата идея да го правим, докато слънцето се прокрадва през завесите и подчертава всяка сланинка по тялото ми, ме караше да настръхвам. Но сега тежа 65 кг и с кеф се събуждам сутрин в палаво настроение! Радост, 31 г.

…Той има бодигардове
Не съм от момичетата, които винаги са си мечтали за връзка с „добре облечен бизнес-мен“. Напротив, имах си разни изградени стереотипи по темата и винаги се държах резервирано, когато ме сваляха такива мъже. Но на този свят нищо не е просто черно или бяло, така че в един момент много си паднах по Л., с когото няколко пъти се засичахме по заведения макар че бях чувала достатъчно лоши неща за „бизнеса“ му. Той имаше бодигардове, които почти никога не се отделяха от него. Кога­то отидох за първи път у тях, две от яките момчета се качиха с нас в колата, а останалите караха в един джип отзад. Въпреки това Л. изобщо не се притесни и  ме целуваше и опипва­не по целия път. На мен ме беше малко неудобно, но като че ли в един момент забравих за присъствието им. После се затворихме в спалнята, но аз усещах, че цяла групичка е събрана пред вратата. Всъщност идеята, че толко­ва много хора могат да чуят какво правите, е възбуждаща. И въпре­ки това гледах да свър­ша възможно най-тихо. Когато излязох от спал­нята, лицата на всички бяха безизразни, сякаш изобщо нямаха пред­става какви сме ги вър­шили вътре. Знаех, че са добри професионали­сти, но все пак мисъл­та, че когато седнат на маса, биха могли да ме обсъждат, ме караше да се изчервявам. С Л. спряхме да се виждаме скоро след това. – Мила, 28 г.

…Си с много по-възрастен мъж
На гаджето ми току- що му направиха опера­ция за смяна на тазобе­дрената става. Колко момичета на 20 и някол­ко години могат да изре­кат това изречение? Норберт е австриец, има бизнес в България и е на 63. Тоест с над 30 години по-възрастен от мен (и с 10 от баща ми!) Запознахме се в един бар, той ме покани на вечеря и аз се съгласих, защото ме привличаше. В началото поддържах дистанция, когато той се опитваше да правим секс. Дори не знаех дали може да получи ерекция. Освен това си предста­вях, че там долу е сбръч­кан и посивял, което естествено ме притес­няваше. Но след три месеца най-накрая свалих гарда. Обикновено не си представяме, че мъжете на тази възраст може да са секси, но Норберт е доста поддържан – а и интимните му части изглеждат съвсем нор­мално. Знам, че взема хапчета, за да има ерек­ция, но не го обсъждаме. Важното е, че се ста­рае да ми достави удо­волствие в пъти повече от момчетата на моя­та възраст. Заедно сме вече една година и поня­кога си мисля: „Боже Гос­поди, какви ги върша?!“ Но го обичам. Той е добър и уверен, а отношенията ни са открити и изцяло пози­тивни – няма игрички, номера, настроения и цупене. Засега това е всичко, от което имам нужда в живота и в лег­лото си.  Александра, 27 г.

…Си с нови импланти в гърдите
на след операцията, която ми подари мечтаната чашка С на сутиена, с гаджето ми се опитахме да правим секс. Аз се чувствах некомфортно с новия си килограмов бюст буквално по половин кило на парче, увит в превръзки. В продължение на един месец давеното, което му се случваше, бяха масажите, които докторът ми беше казал да правим за отпускане на мускула, а те изобщо не са толкова секси, колкото всички си мислят. Сякаш някой беше прикрепил към тялото ми две огромни футболни топки и когато легнех, бях до шията в гърди. Слава богу, постепенно те улегнаха и изведнъж сякаш имах нова кола, с която нямах търпение да се изфукам. С гаджето ми се разделихме (по съвсем различни причини) и когато се съблякох за първи път пред нов мъж, в главата ми звучеше  триумфалното „Тададъм!“ Сега не се чувствам (а и не изглеждам!) като момиче с импланти. Просто съм си аз. Лили, 34 г.

 

Вижте още какво признават 4 жени за това, какъв е сексът, когато си била само с един и същи мъж…

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар