4 жени признават какъв е сексът, когато си била с един и същ мъж…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

…1 ГОДИНА – Е, тръпката вече не е същата, но и двама­та знаем как да дос­тавим удоволствие на другия. И емоционална­та ни връзка е по-силна. Преди не му позво­лявах да остава вкъщи след това, но сега все по-често прекарваме нощта заедно.

…5 ГОДИНИ – Сексът е по-хубав от всякога, нямаме никакви задръжки. Всички смущаващи разговори за това какво харесва той и от какво имам нужда аз са останали зад гърба ни.

…10 ГОДИНИ – Сега не го правим по веднъж в седмицата, но удовлетворението е много по-голямо. Вся­какви притеснения са изчезнали, дори когато ми се налага да казвам съвсем неромантични неща като: „Скъпи, притискаш ми крака“.

…70 ГОДИНИ – Сексът решава много емоционални проблеми и носи близост. С въз­растта няма нужда да го възприемаш буквал­но – винаги има неща,- които може да продъл­жите да правите цял живот, за да чувства­те взаимност и да си давате един на друг утеха в старините.

 

Вижте още интересни ситуации и какъв секса при тях!

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар