Какви тайни жените не казват на мъжете си?

Част 1

Продължаваме да ви запознаваме с женските тайни!

  1. Жените забелязват и разбират езика на тялото

tajni-shhh2Повечето жени имат шесто чувство, особено ако става дума за взаимоотношения. Ние винаги забелязваме и анализираме всички малки детайли в другия човек, а това включва и езика на тялото. Така че ние обикновено сме наясно с промените, които настъпват с партньора ни. Щом забележим нещо подозрително, то започва да ни притеснява, въпреки че може да не сме наясно какво точно се случва. И ако една жена подозира нещо, тя ще разбере какво се случва, когато мъжът й каже, че ще работи извънредно.

  1. Съгласни сме със срещите само с приятели

Това е още една тайна, която само няколко души знаят. Много от жените всъщност са съгласни с „мъжкото време“. Ние разбираме много добре, че нашите съпрузи или гаджета имат нужда от пространство за себе си и че е много важно за тях да прекарат известно време с приятели в гледане на футболни мачове, пиене на бира или игра на различни видове игри. Единственият проблем тук може да бъде, когато една жена чувства липса на внимание, докато партньорът й се съсредоточава само върху прекарването на времето си с приятели.

  1. Ние искаме техните приятели да ни обичат

Нито една жена няма да каже това на глас. Но това е така. Приятелите му са много важни за нас хора, така че ние искаме те да ни харесва. Това означава, че ние искаме да покажем колко обичаме нашия партньор.

  1. Трябва да имаме лично пространство

Ако една жена казва, че се нуждае от пространство, това не означава, че тя не иска да ви вижда. Тя просто иска разбиране за нещата, които иска да свърши сама. Дали това е пазаруване в мола или среща с приятелки, няма значение. Оставете нейната лична свобода, за да ви бъде предана и благодарна. Много зле в това отношение са ревнивците. Горките нещастници, те сами съсипват връзката си с вечните подозрения!

  1. Искаме откровено мнение

Всяка жена иска мъжът до нея да бъде откровен. Така че, уважаеми мъже, ако жена ви изглежда зле в тази рокля, не казвайте „Изглеждаш прекрасно.“ Жените винаги знаят как изглеждат. Не се страхувайте да й кажете, че тя е качила няколко килограма, но все пак изглежда невероятно. Може дори да й предложите посещение на фитнеса да правите заедно. Тя със сигурност ще оцени това.

Разбира се, това са само няколко неща, за които обикновено жените не искат да говорят. Списъкът може да бъде много по-дълъг. Продължете го в коментарите, ние ще ви бъдем благодарни!

 

 

Как да бъдеш жената, която той винаги ще желае?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар