Тайни, които жените никога няма да кажат на своите мъже

Жените са известни като много отворени и изключително приказливи същества в сравнение с мъжете. 

tajni genite1-1Но ще бъдете изненадани, че не само мъжете могат да крият, жените също умеят да си затварят устата! Всяка жена има тайни желания, за които не иска да говори на мъжа до себе си. Въпреки че не е толкова сложно да се разбере една жена, мъжете имат големи трудности с това. Така че тук са някои дамски тайни, които се надяваме да ви помогнат за изясняване на ситуацията и да ви отърват от доста главоболия.

  1. Ние искаме мъжете да поемат инициатива

Това е много важно нещо. Искаме мъжете да поемат инициативата. Когато някой вземе инициативата, това означава, че той е ангажиран, че той е внимателен и грижовен. Това може да бъде списък с неща, които трябва да се купуват или да приготви вечерята, или да планира следващата ви почивка.

  1. Ние искаме да бъдем изненадани по-често

Всички жени обичат изненадите, така че ние тайно мечтаем нашият партньор да покаже своята креативност и да ни учудва толкова често, колкото е възможно. Дори и неочаквано сладко мъничко нещо ще направи жената да се чувства специална и обичана. Половинки, няма нужда да купувате скъп подарък, просто покажете инициатива и дълбока привързаност, те са безценни.

  1. Ние се страхуваме, че още жени го привличат повече

Това е скрит страх сред повечето жени, че другите, които го заобикалят като колеги или приятелки биха могли да го привлекат повече. Причината за това е съвсем проста, всички ние искаме да имаме нещо, което ние не можем да имаме. Поради това има жени, които винаги гледат да отмъкнат мъжа ви. Но ако имате стабилен мъж до себе си, това няма да стане. Ако пък той се увлече по друга – значи е женкар и такъв човек не ви трябва.

  1. Ние искаме мъжете да бъдат искрени

Всеки човек иска от партньора си да бъде винаги отворен и искрен без значение за какво иде реч. Никой не обича да бъде заблуждаван. И, разбира се, жените не са изключение. Можем да простим много неща, но не и лъжи. Независимо от ситуацията, или колко лошо сте виновен, една жена винаги ще ви изслуша и дори ще ви помогне да решите проблема.

 

Продължава тук!

 

Това са много интересни тайни за красота и здраве от Япония

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар