Готини идеи за подаръци за Свети Валентин

Ако искате да изненадате любимата си по нетрадиционен начин за Свети Валентин, можете сами да изработите красиво цвете от хартия, което да добавите към бутилката вино и бонбоните.

Един от най-лесните и бързи начини да изненадате половинката си е да й поднесете хартиено sveti valentinцвете. Доскоро на мода бяха тези, наподобяващи роза, но могат да се изработват какви ли не други видове. Този модел хартия се използва често за опаковка на подаръци и букети, така че можете да я намерите в повечето цветарски магазинчета. След като сте си набавили хартия, ще са ви нужни още ножица, лепило и, разбира се, нещо за дръжка. Например дървен шиш в случая ще свърши отлична работа. Така първо правим цветето, което се състои от много накъсани лентички, залепени помежду си. След това изработваме дръжката сlale листа по нея с помощта на лепило. Освен хризантема можем да направим и лале. За него дори ще ни е необходима по-малко хартия. Ако искаме да зарадваме още повече любимите хора, можем да поставим в средата на чашката на цветето луксозен шоколадов бонбон, пише в. „Телеграф“.

Още

Ако правим подаръче за някой господин, то тогава можем да му изработим красиво „влюбено колело“ или цветно шише с канап. Сувенирът с бутилка се изработва по-бързо и по-лесно. Намираме първо празно шише, което има интересна форма. След това си набавяме лепило, цветен канап и ножица. Започваме да увиваме канапа около бутилката, като отдолу сме замазали хубаво с лепило. Така, оплитайки канапа около бутилката, можем да получим красив сувенир. Върху така butilka sv valentinнаправените шишета можем да добавим отново с помощта на друг цвят канап красиви сърчица.

Красив сувенир е и моделът на колело с малка кошничка, пълна с цветя. За него ще ни трябва картон, хартия, лепило и картонена ролка от тоалетна хартия. От картонената ролка правим колелата. За повече ефект на гумичките можем във вътрешността да поставим клечки за зъби. Така изграждаме с помощта на картон и хартия останалата част от колелото. В багажника му поставяме малки цветенца.

Сърчица

Сърчицата от картон и хартия също са отлични за Свети Валентин. Те се правят бързо и лесно. Наред с това са подходящи за подарък както за жени, така и за мъже. За направата ни е необходим здрав картон. От него с помощта на шаблон изрязваме сърце. След това правим избор с какво да го декорираме.

valentinka za tebЧервената хартия като основа е добра идея. Върху нея вече можем да поставим красиви розички, мъниста и каквото още се сетим. Можем също така да изпишем с цветни букви името на любимия с послание или най-малкото простичките, но най-важни думички „Обичам те“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар