Мъжът: Инструкции за употреба според Джъстин Тимбърлейк

Защо според него ли? Ами защото пее като ангел, танцува като… хм, като Джъстин Тимбърлейк и изглежда стилен каквото и да облече (дори с голф чорапи на ромбчета!). Няма как любовните му съвети да не са на ниво!

Ние, момчетата, рядко се впечатляваме от факта, че си на гребена на модните тенденции. Всъщност по-вероятно е да оценим това, че се обличаш така, както ти харесва – с дрехи, които подхождат лично на теб и ти придават индивидуалност.

Не си губи времето да излизаш с фукльовци. Самохвалството и чупенето на стойки не бива да се пренасят от стадиона (или фитнеса) в живота.

Не забравяй, че мъжкото обоняние е настроено да харесва естественото ти ухание. С каквото и да се мажеш/пръскаш, не го маскирай, а лееекичко го подчертавай, феромоните са по-секси от който и да е дизайнерски парфюм!

Не се притеснявай да го ръчкаш. Умните мъже осъзнават, че връзките са особено нещо и партньорите трябва постоянно да си отправят предизвикателства, за да остане онова начално чувство на влюбеност все така свежо.

Спортувайте заедно. Това е най- страхотното прекарване, за което един мъж може да мечтае!

И накрая… Не пращай на мъжа, когото харесваш, смесени послания. Работя с едно момиче, което непрестанно хвали дрехите ми и чувството ми за хумор, но когато гаджето ми (актрисата Джесика Бийл) дойде, същото ласкателство връхлетява и нея! Никак не сме наясно кого от двамата се мъчи да свали тази девойка, но всеки път умираме от смях!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар