Току-що получи 7 любовни писма! – №1

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Реални мъже разкриват сърцата си черно на бяло – със сладки и горещи думи, адресирани до жени като теб и нас

„Ти си тази, която се отърва.

Скъпа Ина,

Знам, че постъпих идиотски. Не биваше. Да правя това, което направих. Тогава мислех, че ще е най-добре, ако престанем да се виждаме. Защото ти искаше нещо сериозно, а аз си исках секс и купон. И преди теб съм го правил – тръгвал съм си, когато е ставало твърде напечено. Да, било ми е кофти седмица-две. Но никога не съм си казвал: „Абе, дали да не взема да се върна.“ Не че го исках, но така стана – с теб беше различно. Защото се влюбих.

Дълго време не исках да си го призная и пред себе си. А когато го направих, стана още по-страшно. Защото вече не бях готиният купонджия, който си живее живота, без да му пука. И както умираха да ми повтарят приятели и познати, въобще не приличах на себе си. Вместо да кръстосвам баровете и дискотеките, в петък вечер ходех с теб на кино, или хапвахме и пиехме вино у вас, или заминавахме някъде за уикенда. А през седмицата вече дежурно си тръгвах от сбирките „по мъжки“ рано- рано, за да мога да намина през вас. Много добре си спомням как имаше навика да ме посрещаш – по бельо, блестяща, усмихната, с чаша вино в ръка. Когато го разказах на една приятелка, знаеш ли какво направи тя? Направи гримаса, все едно повръща, и каза, че се стараеш прекалено много да ме вържеш. А знаеш ли какво направих аз? Съгласих се с нея, защото повече от всичко на света исках да изглеждам независим мъжкар. Освен това не опровергавах изказванията зад гърба ти, че „тая афера с куклата Барби ще приключи рано или късно“ и „е, пак по-добре е от надуваема“, които бяха откровено обидни. Ти просто искаше нещата между нас да проработят и се стремеше да ми угаждаш, защото ме обичаше, а аз бях един глупак, който твърде много се страхуваше да не изглежда смешен в очите на останалите.

Затова те напуснах. Ще ми се да не го бях правил, защото сам прецаках собственото си щастие. Ако не бях толкова комплексиран тогава, сега щях да те държа в ръцете си и щеше да усетиш колко силно бие все още сърцето ми, когато мисля за теб.

Дали не е възможно? П.

 

 

…2… …3… …4… …5… …6… …7…

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар