Току-що получи 7 любовни писма! – №2

Реални мъже разкриват сърцата си черно на бяло – със сладки и горещи думи, адресирани до жени като теб и нас

„Сбогом, обичам те.”

До гаджето на най-добрия ми приятел,

Мисля, че винаги си знаела, че ми харесваш. Гаджето ти, Владо, ми е най-добрият приятел и когато ни запозна, му казах, че си най-красивата жена, с която е ходил. Макар че тогава не знаех докъде ще стигнат нещата – да, хареса ми, но нямах идея какво ме чака.

Започнахме да излизаме всички нонстоп заедно и си прекарвахме много весело. След всяка такава вечер се прибирах в страхотно настроение и то ме държеше през целия следващ ден. В началото дори не се питах защо е така, смятах, че просто се кефя да съм с тайфата. И една вечер, когато ти не дойде с Владо, понеже беше болна, изведнъж разбрах причината. Без твоя смях, страшното ти чувство за хумор и вечната ти жажда за приключения и идеи къде да ходим и какво да правим, вечерта беше пълна скука, а на другата сутрин се събудих в ужасно настроение. Без да се усетя, се бях влюбил в теб. И това беше пълна катастрофа.

Бях започнал да си представям как си с мен, където и да отида, какво би казала или как би постъпила в дадена ситуация, какво бих отговорил аз. Бях започнал и да те сънувам. Чувствах се супер гузен, особено когато излизахме. Защото те гледах с други очи и когато погледите ни се засичаха или се заливахме от смях, аз вече си представях как… Както и да е, никога не съм казвал нищо на Владо, нито на теб. Въпреки че мисля, че ти го усещаш, нали си жена. Помниш ли оная нощ, когато случайно се засякохме на прага на тоалетната в кръчмата? За секунди замряхме като във филмов кадър, ръцете ни се докоснаха и ти ме погледна право в очите, а аз бях на косъм да се наведа и да те целуна… Но се появи някаква жена, изкашля се да мине и развали магията. Мисля си за тоя момент доста по-често, отколкото ми се иска да си призная. И понякога ми изглежда като твърдо доказателство, че в една паралелна вселена, където с Владо не бяхме най-добри приятели, или просто аз те бях срещнал преди него, ние щяхме да сме заедно. В тази, сегашната вселена обаче любовта ми към теб е забранена и невъзможна.

Така, че сбогом, обичам те. М.

 

…1… …3… …4… …5… …6… …7…

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар