Как да направите дома си красив и хармоничен, според фън шуй

промоции

Всеки от петте елемента може да бъде представен от характерни за него знаци и символи, които ще допринесат не само за красотата и хармонията в дома, но и за подсилването и презареждането на секторите на късмета.Водни предмети за водна енергия

Най-доброто средство за подсилване на севера и привличане на късмета в материалната сфера чрез активиране на изтока и югоизтока е предмет, пълен с вода. Не е необходимо той да е голям или сложен, нито пък пълен със скъпи рибки. Във фън шуй обаче се прави разлика между водата ин, която е спокойна и неподвижна, и водата ян, която се движи и е пълна с жизнена чи. Обикновено последната е добре снабдена с кислород и в нея се отглеждат рибки или растения.

За да активирате късмета в материалната сфера, е важно да използвате само вода ян като зареждащо средство. През последните години се продават най-разнообразни водни съдове, тъй като все повече хора започват да осъзнават огромната полза от фън шуй.

 

Кристали за земна енергия

Най-добрият начин да подсилите земната енергия е посредством кристали: те идват от нея и са най-мощната проява на нейната енергия. Най-подходящо е да се поставят в югозападния ъгъл, който е свързан с късмета в любовта. Две хубави големи парчета розов кварц – или две сърца от розов кварц – са идеални за това място, особено като се има предвид, че този кристал се свързва с безусловната любов и чакрата на сърцето. Североизтокът също е сектор на елемента земя. Тук едно кълбо от прозрачен кристал ще засили много късмета ви в научната сфера и ще повиши успеха на децата ви в училище.

 

Продължение …

 

Как да подредите живота си, според рождената ви дата?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар