И това лято всички носят точки!

промоции

Любимият десен се завръща в летен, непринуден и много весел вариант.

dots

Дайте шанс на точ­ките. Те отново са на мода. В интерес на истината, това е един от любимите десени на дизай­нерите и те го изтупват от прахта почти всяко лято. Причината да е така популярен през топлите месеци, е елементарна. Точките носят много настроение, стоят добре почти на всяка фигура, стига размерът им да е съобразен с персонални­те особености, и освен това свалят поне няколко години от възрастта. Последното изобщо не е шега. Точките са типично младежки десен, който повечето хора свърз­ват именно с тази възраст. Обличайки се в тях, по-възрастните буквално засияват, обясняват психолози. А онези, които гледат отстрани, започват да ги възприемат по далеч по-различен начин – като по-млади.

dots 2

РЕТРО НЮАНС

dots 4Това лято една от актуални­те тенденции при точките е ретрото. Става дума за рокли, блузи и поли в дискре­тен винтидж стил, които или са изцяло в този десен, или само загатват за него – при отделните детайли например. Характерни за този тип дрехи са роман­тичните допълнения: волани, буфан ръкави и ръкави тип „камбанки“, панделки вместо колани и т.н. Декоративни­те цветя са перфектният , аксесоар към винтидж облек­лата, като няма абсолютно никакъв проблем къде точно ще бъдат поставени – на ко­лана, ръкава, деколтето или в косата. Важното е да бъдат в основния нюанс на дрехата.

 

ДА ЖИВЕЯТ КОМБИНАЦИИТЕ

dots 5large

Не става дума само за традиционни съчетания на основните компоненти на облеклото, а и за неочаква­ни вариации на уж познати теми. Под роклята например бихте могли да добавите пола, която да се показва само 1-2 педи. По принцип етажирането на дрехите е много актуално имен­но при този десен, тъй като позволява да бъдат комбинирани няколко принта. Друго­то актуално съчетание е на различни материи и десени в една дреха. Така например роклята може да бъде на точки, а ръкавите на цвeтя. Също така може да екс­периментирате с тъка­ните – например гладка материя с дантела.

СИЛНИ ЦВЕТОВЕ

dots 3Не бъдете скромни, когато избирате десен на точки. Дайте воля на въображението си и смело опитайте цвето­ве, каквито досега не сте носили. Лилавото, тревисто зеленото, лазурносиньото, жълтото, кораловото, прасковеното присъстват както самостоятелно, така и в комбинация с други нюанси. Не е забравено и класическо­то черно-бяло. И това важи както за дрехите, така и за банските на точки.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар