Ваксина против хепатит е истинската причина за смъртта на Фреди Меркюри!

промоции

В началото на 1987 г. на обичания музикант е била направена смъртоносната ваксина, която предизвиква имунен дефицит.

fredi-merkiuri

Скандалът избухна неотдавна – вели­кият Фреди Меркюри е бил убит като опитно зайче. Това, което вее още се пази в дълбока тайна, е, че преди да бъде сложена на Меркюри, ваксината против хепатит е инжектирана на още много гейове. Това всъщност е периодът, когато стартира СПИН епидемията в САЩ. Мистерията около смъртта на Фреди Меркюри вероятно никога няма да бъде разгадана докрай, факт обаче са думите на рокпевеца, че е женен за любовта и за всички мъже и жени, с които е имал полов акт.

 ФАКТ! Фреди Меркюри е бил умишлено заразен с вируса на СПИН през септември 1986 г. в лондонската болница „Харли Стрийт“. Това, което се случва в цитираната болница, не е ме­дицинска грешка или небрежност, а внимателно планирано поръчково убийство, което наскоро е разгадано от журналисти от в. „Сън“. На певеца е поставена най-страшната ваксина – т.нар. ваксина на Жмунес или ваксина срещу хепатит. Същата изпитана ваксина, с която е поставено нача­лото на СПИН епидемията. Епиде­мия, която причинява смъртта на хиляди мъже-гейове от Ню Йорк,“ Лос Анджелис и Сан Франциско. Убийците на рок певеца са могли да го лекуват, след като са знаели от какво е болестта му. Но на тях не им трябва болният Фреди, той им е нужен само мъртъв. И ваксината си казва думата – за по-малко от четири години ор­ганизмът на Фреди е съсипан и той умира. През това време обаче скандалът успява да напълни огро­мните каси на корпорацията, измислила смъртоносната ваксина.

Предположенията са, че тайната на тази ваксина се пази в института „Тависток“ – най-тайната институция във Великобритания. Днес скандалът, който най-вероятно ще излезе от грани­ците на САЩ, продължава да се разгаря с пълна сила.

 

freddieМитът, че „Фреди Меркюри умира от СПИН“, е официалната версия за тази смърт, фактите обаче сочат друго. По­следното разследване, което се прави за смър­тта на певеца и е на път да предизвика световен скандал, доказва, че в тялото му е инжектирана смъртоносна ваксина. Точно тя води организма му до катастрофален имунодефицит. По онова време нашумява с дейността си и новата макрокорпорация с все още нищо неподсказващото име „Spidprom“. Програмата се управлява от две велики сили – медикопромишлен комплекс и висши милитаристични кръгове в САЩ. Цел­та – огромни, непо­дозирани печалби. По това време идеята за ново биологично оръ­жие, наречено СПИН, все още зрее в съзнанието на своите създатели.

Днес официално се отчита онзи мрачен период в САЩ – измират хиляди гейове. Причината – вак­сина против хепатит, която старателно се прикрива от обществото. Епидемията се обявява за „все още неизвестно заболяване“, а малко по- късно то вече си има име – СПИН. Военните кръгове в бившия СССР правят официално изявление, в което се казва, че Амери­ка разработва нови био­логични оръжия. Америка отрича това твърдение на съветските генерали. В скандала се намесва Ин­дия, а в. „Ню Делхи“ излиза с публикация по темата, като се съгласява с мне­нието на Москва. И преду­преждава – управлението на американските биоло­гични оръжия вече е извън контрол. Всичко това се случва през 1986-1987 г. Годината на раждане на една от най-влиятелните корпорации и до днес, го­дините на бясна дейност на истинския елит на бъде­щия „SPIDPROM“, все още невлязъл в период на стаг­нация. Парите се изтеглят отвсякъде, но най-вече от най-богатите в САЩ и от големите ракови фондации. За убедителност, че СПИН съществува, корпорацията отчаяно се нуждае от на­шумяла рокзвезда, на коя­то да се лепне диагнозата СПИН. Така на мушката попада нищо неподозиращият Фреди Меркюри. За ролята на жертва той е най-подходящият в момен­та. На първо място той е мегазвезда и дава добрата възможност за светкавич­но процъфтяване на една СПИН кампания. Освен това той често ходи по гей-клубовете и, разбира се, от време време из­ползва наркотици. Всичко това се използва перфект­но от корпорацията.

freddie merkuri

ОПИТНИТЕ ЗАЙЧЕТА СА ГЕЙОВЕТЕ

  • Те са най-подходящи за грандиозните планове на корпорацията, защото имат безразборни сексуални контакти и страхът от зарази ще ги накара да се ваксинират с новата ваксина против хепатит.

Шефовете на корпорацията са си поставили стратегическа цел, която, записана на хартия, изглежда така: „Човешкият боклук – гейовете и наркоманите, е най-добре да бъде уни­щожен. Хетеросексуалните могат да спят спокойно. “

По това време СПИН се изписва все още само като вирус на хомосек­суалистите. В средата на 80-те и в началото на 90-те в историята на западния шоу бизнес е написана една от най-мръсните и тъмни страници, която може да се нарече „Лов на звез­ди“. Нейни жертви стават известни мъже – красиви, милионери, самотни или разведени, но идоли на милиони хора по света На първо място е Фреди Меркюри, след него са Рок Хъдсън и Рудолф Нуриев. Целта на създатели­те на новата ваксина е жертвата да се разболява и да изгаря за рекордно кратко време. Причината за смър­тта е обявена като СПИН, а жертва­та задължително е хомосексуалист. И машината за правене на огромни пари се завърта. Разпространяват се небивали клюки за болните и мъртви­те, а техните фенове се призовават да помагат в борбата срещу СПИН чрез дарения във фондовете за борба с болестта.

Дори и днес, толкова години след смъртта на певеца, историята на неговото заболяване е забулена в тайна. За всеки друг известен човек, който умира при сходни обстоятел­ства, могат да се прочетат хиляди страници, пълни с подробности по заболяването и смъртта му, но не и за Фреди Меркюри. Никой не знае, а няма как да го научи, защото такава информация няма, кога певецът е научил, че е ХИВ позитивен, как и къде е бил лекуван, какви лекарства е вземал и какви процедури е правил, как е протекло заболяването му и какви надежди е имал, кой е лекарят, който го е лекувал и как? Освен това веднага след смъртта тялото му е кремирано в присъствието на няколко роднини, а историята за болестта му е засекретена или по-скоро – из­чезнала. Толкова…

freddie merkuri

ТАБЛОИДИТЕ РАЗДУХВАТ „ИСТИНАТА ЗА УМИРАЩИЯ ФРЕДИ”

Певецът вече се е взел в ръце, наложил си е да живее здраво­словно и прекратява случайните връзки. По това време в пресата се появява скандално интервю на журналиста Пол Претнер, в което Меркюри е представен като акти­вен гей и има връзки със стотици мъже. Седмица след това в друго измислено интервю певецът каз­ва: „СПИН напълно промени моя по­глед върху нещата. Преди това бях много разпуснат, а сега си седя у дома и не излизам никъде… Мисля, че всеки, който има безразборни сексуални контакти, трябва да се изследва за СПИН и да се ваксини­ра…“ След тази публикация Фреди е повече от бесен. Той никога не е казвал пред журналисти подобни думи. Точно обратно­то – говорил е за енергията, която има, за бъдещите си творчески планове и никога не казвал каквото и да е, свързано със СПИН или с медицински тестове. Настоява за извинение и опровержение, което не се случва.

 

МЕЖДУ ДРУГОТО!

В началото на 1980 а. д-р Волф Жмунес по­лучава като награда милиони долари за своите експерименти с гейовете и заради „изключител­но успешната му ваксина с безгранично глобално значение“

 

в. Доктор

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар