Вижте как Деси Слава се втали за отрицателно време

Нов хранителен режим помага на Деси Слава да отслабнe с 6 килограма за една седмица

Desi Slava

Певицата с ангелски глас Деси Слава от дълги години се бори за фигурата си и никога не е криела проблемите с теглото си. За да запази килограмите и фигурата си тя често се е подлагала на жестоки диети и строги режими.

„Да, много бързо дебелея и това ми е болка още от ранните години. Затова и винаги съм завиждала на момичетата, които ядат колкото си искат и не качват и грам“, споделя изпълнителката.

Много момичета и жени имат пълното право да завиждат именно на нея. Към днешна дата Деси Слава изглежда зашеметяващо и видимо вталена, при това за отрицателно време. Красавицата свалила 6 килограма само в рамките на седмица без дори да се лишава от любимите си вкусотии – като месото например. Тя съчетала хранителния си режим и с усилени тренировки под инструкциите на любимия си.

Така успешния режим на Деси Слава се състои в няколко прости правила. Първото и основното е задължителната закуска и вечеря не по-късно от 18.00 часа. Тестените изкушения и сладкишите са напълно забранени, но може да си хапва от всички видове зеленчуци и плодове колкото пожелае. Месото също фигурира в новото меню на Деси, но се ограничава само до телешко, пилешко, пуешко или риба. По-тежките меса като агнешко и свинско са категорично вън от диетата й.

При новия режим на Деси Слава друго важно нещо е, че не трябва да смесва месо и ориз или картофи. А порциите, които приема по време на храненията й, са значително по-малки от тези, които е приемала преди. Освен моменталния ефект с времето стомахът й ще се свие още и ще започне да иска все по-малко количество храна.

„Деси Слава задължително се храни поне по 5 пъти на ден и никога не пропуска хранене. За нея това е най-ефикасният начин да свалиш килограми“, разкриват познати на певицата от фитнес залата, където тя тренира.

 

 

Малка промяна в ежедневните навици, води до трайно отслабване

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар