Важно е не само КОЛКО изяждате, а КАК се храните!

Най-важното правило е да дъвчем продължително и да се радваме на храната!

С началото на лятото въпросът за идеалната фигура чука на вратата като неканен гост. Колкото и да отлагаме диетата и фитнеса, наближаващата отпуска и бляновете за плаж, слънце и море ни карат да вземем мерки, за да се чувстваме добре по бански. Но възможно ли е без да броим калории и да бягаме до изнемога на пътечката, да постигнем мечтаното плоско коремче? Да! Трябва да следвате някои съвети поне за 14 дни.  Трябва да употребявате само храните, които ви препоръчваме и ще се уверите, че смъквате килограми и се чувствате по-добре! Пробвайте нашето предложение.

  1. Напазарувайте зехтин, яйца, риба, пилешко, ядки, мюсли, бяло вино и всички сезонни плодове и зеленчуци.
  2. По бързо ще се заситите, като дъвчете продължително.А така ще поемете по-малко храна. Добре смляната храна се абсорбира по-лесно от организма. Всяка хапка предъвквайте, докато броите до 28 и отделяйте на храненето повече внимание, като никога не се храните прави.
  3. Правете масаж на корема поне два часа след ядене или на празен стомах. Това подобрява храносмилането. Правете масажни движения с дланта по посока на часовниковата стрелка, като може да използвате и козметика за тяло.
  4. След 17 часа не яжте сурови храни, защото те предизвикват подуване. Схващането, че да се яде сурова салата за вечеря не е правилно. Направете си задушени зеленчуци на пара – това облекчава храносмилането и не предизвиква неприятни газове в стомаха.

Прочетете продължението в част 2

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар