Крачкомерът действа като стимул за отслабване

промоции

отслабване

Управителят на фитнес салона до вас може и да ви на­мрази, защото след като разберете какви са преимуще­ствата на този миниатюрен уред, ще спрете да се потите на бягащата пътека.

Носете крачкомера на кръста. Уредът регистрира движението на тялото ви и брои стъпките, които правите, след това ги пресмята в изминато разстоя­ние на базата на големината на крачките ви. Когато си купувате крачкомер, изберете артикул с високо качество. Евтините крачкомери не само не отброяват точно стъп­ките, а дори показват по-голям брой, което води до фал­шиво чувство за постигнати цели.

 

По-бързо в началото на разходката

 

Ако искате да топите повече тлъстини, докато се разхождате, започнете с бързи крачки. Много хора ускоряват темпото едва към края на разходката, един вид завършват с размах. Според едно евро­пейско изследване спортуващите израз­ходват повече калории и се чувстват по- малко уморени, когато включат бързи темпове в началото, а не в края на упражненията си. Причината за това е, че сърдечната честота се увеличава в началото и се задържа на това ниво през останалото време от разходката ви.

 

Разхождайте се, когато сте на пазар

Когато излезете на пазар и донесете обратно покупките вкъщи, изга­ряте по 200 калории на час, което е много повече от количеството, израз­ходвано пред компютъра. Можете да подобрите ефективността, като преди влизането във всеки магазин правите по една обиколка на търговския център.

 

Разхождайте се из офиса и вкъщи

Прекарвате ли целия си ден в офиса пред компютъра? На всеки два часа трябва да ставате и да се разхождате по 5 минути. Това означава, че до края на работния ден ще сте постигнали 20-минутна разходка. Краченето из офиса ще ви спре да се тъпчете с храна на бюрото. Подходящо е и на всеки час да правите малка почивка и да се разхождате няколко минути, ако прекарвате много време, седнали вкъщи, четейки или гледайки телевизия например.

 

 Защо децата трябва да спортуват?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар