3 разтоварващи дни чистят коледните излишъци

Въпреки че януари също е празничен месец, все пак голямото преяждане приключи

преяждане

Тази година то беше още по-тежко, защото се заредиха едни почивни дни, по-дълги от гирляндите на елхата. Дайте на организма си възможност да си поеме въздух. Една диета ще е като балсам за него. Ползите ще са няколко.

Най-важната е, че ще прочистите тялото си от натрупаните токсини и баластни вещества. Ако се задържат в организма, те ще продължат да го тровят. Тъй като разтоварваща програма означава и нискокалорична, ще свалите някое килце от трупнатите на коледните и новогодишните трапези, пише вестник „Всичко за семейството“.

Хайде, започваме! Въоръжете се с упоритост, решителност и инат! Може би ще ви помогне една снимка от най-слабия ви период, залепена на хладилника. След това прочетете програмата и си направете списък на продуктите, които ще ви трябват. Купете ги, за да не се оправдавате, че нещо няма в хладилника, затова сте го заменили с уж същото.

Обещайте си, че ще издържите поне 3 дни. Най-упоритите може да продължат още два, но само ако нямат никакви здравословни проблеми. Пийте по 2 литра вода на ден, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар