Обуздайте апетита с кафе за отслабване и още нещо…

Да отслабнем чрез релаксация? За съжаление не е така просто. Все пак е важно намаляването на теглото да се подпомага и с намаляване на стреса, защото при претовар­ване и умора се произвежда по­вече кортизол, хормона на надбъбречната жлеза, който съз­дава усещане за глад.

Масажът на цялото тяло не само ще ви успокои, но благодарение на подобреното кръвообращение ще се подобри и изхвърлянето на токсините. Повярвайте в своите цели и ги затвърдете с автогенна тренировка. Доказа­но е, че намеренията, които са здраво фиксирани в подсъзна­нието, се постигат по-лесно. Освен това при отслабването отвличането на вниманието е от съществено значение. Пра­вете дълги разходки, без да минавате покрай супермарке­ти или заведения за бързо хра­нене. Прочетете увлекателна книга или се отдайте на люби­мо занимание.

 

За подпомагане на отслабването

  • Ароматите могат да потиснат чувството за глад и да стимулират центъра на засищането. Набавете си уханно масло от мента или зе­лена ябълка и го вдишвайте дълбо­ко през всяка ноздра по 3 пъти – преди хранене или при неудържим глад. Като алтернатива можете да си приготвите ментов чай, като при­бавите едно пакетче повече от обикновено.
  • „Утолете“ апетита с новото кафе за отслабване Витаголд Слим. То действа като съвършения апетитсупресор. Успешно тушира апетита, води до усещане за ситост и притъпява чувството за глад.
  • Акупресура: притискайте точката в основата на венците, т.е. ямката над горната уст­на, 4 пъти дневно по 20 секунди.
  • Компресът на корема с топла ле­чебна кал (предлага се в парфюме­риите) стимулира кръвоснабдяването на тъканите и спомага отделянето на токсините: нанесете обилно сместа и увийте с фолио за продукти и одеяло. Оставете 15 до 20 минути.
  • Капсулите с водорасли или капсули с витамин С, магнезий, зелен чай и гуарана могат да подпомогнат постигането на прибран корем.

 

Упражнения за самовнушение на красота

  • Активирайте фантазията си и ясно си представете какви искате да бъдете, какъв външен вид би ви удовлетворил. Фиксирайте тази представа в подсъзнанието си, като отново и отново си повтаряте едни и същи сугестивни фрази. През това време целенасочено вдишвайте и издишвайте дълбоко.
  • Помислете каква цел бихте ис­кали да постигнете за определен срок, като например кой панта­лон бихте могли да носите отново или каква елегантна рокля може­те да си купите. Важното е пред­ставата да е в рамките на реално достижимото. Повтаряйте си непрекъснато тази цел със су­гестивни фрази.

 

Може ли да отслабнете с кафе?

кафе за отслабване, отслабване с кафе, новото кафе витаголд, витаголд слим

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар